Jump to content
Marty Backe

Forum Connectivity Issues? Oct 2018

Recommended Posts

I've noticed intermittent problems with this Forum over the last couple of days, where I could connect but the server returned error messages instead of the Forum. I don't think it's just me.

Thought I'd mention it in case these are early warning signs of an impending implosion :)

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just wrote the most magnificent post I have ever achieved. Such a post could never be duplicated. .............it was lost to the connectivity error.    :unsure:

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 minutes ago, Marty Backe said:

I've noticed intermittent problems with this Forum over the last couple of days, where I could connect but the server returned error messages instead of the Forum. I don't think it's just me.

Thought I'd mention it in case these are early warning signs of an impending implosion :)

sure it is just you :w00t2:

I only have issues reading posts...as I don't write so much..I guess.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

The forum seems to be a victim of its own popularity:efee47c9c8:

I also get the occasional error message trying to load the forum since yesterday. Usually it's nondescript, but one of them was "too many connections". Pretty sure that will show in all the logs.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get problems with searching. If I search too much too fast then it fails.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×