Jump to content

Forum not displaying properly in Firefox or chrome


Recommended Posts

I don't know what's going on, but on my desktop computer at work, the EUC form is not displaying with any formatting. It looks like an old Craigslist page. Any idea what might be going on? It's in more than one browser, both Firefox and Chrome. So I don't know what's going on.

 

Looks ok on my android in chrome.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 5/28/2024 at 9:20 AM, Dan Cobar said:

I don't know what's going on, but on my desktop computer at work, the EUC form is not displaying with any formatting. It looks like an old Craigslist page. Any idea what might be going on? It's in more than one browser, both Firefox and Chrome. So I don't know what's going on.

 

Looks ok on my android in chrome.

sounds to me like your work's web browser's are not up to date, which tells me the probably aren't running the latest version of Windows. But try updating both browsers and then let us know

Link to comment
Share on other sites

I use Firefox on Android for mobile browsing, and the forum always works for me.

Is it maybe a really slow connection speed? That can sometimes lead to pages looking like 1995 HTML when they don't load properly.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...