Jump to content
Kitekar

Ninebot elite+ / n1ue 2014

Recommended Posts

Hi! My Ninebot is dead. Got it from another when he gave up fixing it. It had sydenfly stopped. Ha had tried measuring the battery wich had normal volt. Else he did not find any solutions.  The only way to se some life is when charger is connected. Then there is som blue lights blinking from 1-3 until(i guess charged fully) then they all blink at at time until i disconnect. In the display bar the only icon showing is the blinking battery. The remote does not do anything else than turning on Bluetooth (when charger is connected), and almost forgot: make the Ninebot wiggle a bit sideways when pushing the right button.  I am not able to Connect by Bluetooth because there is no pass-code showing up in the display wich needed to connect. Still the only thing shown in the display is the blinking battery icon. Nothing Else. Have tried New battery in the key, air in tyres(have heard someone else had to do so), disconecting battery, and also tried pairing keys, wich do not work. Did unscrw right screw close to charger port and pushed in, but no red light. Any idea? I am guessing battery... is there a way to reset(to come around the Password when connecting  to phone app? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

According to your description, the battery is fine and charging as it should.  The light display you describe is normal for charging, and would indicate the charging circuitry and battery are fine.

However, if you turn the Segway On during charging you should get information on the main display.  If you are not seeing that, and only the 3 lights on the platform, then it could be your display/controller.  did you remove the handle and make sure the connection there is good.  Mine is packed away for the winter, but I would investigate the control panel.  

If I understand you correctly you see no lights, even when charging on the main display, even if you try to turn it on with the keyfob during charging?  you are sure you have the right key fob, and that the fob has a good battery?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi! When charging i see the blinking battery icon in the display On the handle. But that is all i evner see there. All New battery in the key. Not able to turn it on at all. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is it normal that the blue lights on the plattform continue to blink all three at once. Continuesly.... when battery is fully charged?

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, Kitekar said:

Is it normal that the blue lights on the plattform continue to blink all three at once. Continuesly.... when battery is fully charged?

The lights on the platform, mine are red, all flash, and the large bar graph on the main console also all flash when the battery is fully charged and balanced. 

I will confirm that again at my next charging, but that is my memory. 

Edited by FreeRide

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...