Jump to content

Leucistic

Full Members
  • Posts

    197
  • Joined

  • Last visited

About Leucistic

  • Birthday 05/13/1979

Profile Information

  • Location
    Finland
  • EUC
    KS-16S 840Wh, Nikola+ 1845Wh

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Leucistic's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

164

Reputation

  1. Kokemukseni perusteella juurikin tälläinen kiristyspyörä on se mikä ensimmäisenä kypärästä rikkoutuu. Seuraava avopottani on ilman kiristys pyörää ja tupla D-ringejä.
  2. Tampereella löytyy kyllä ajo kavereita. Ilmoitusta vaan tänne niin nähdään. Muutama muukin voipi innostua mukaan.
  3. Muistaakseni Ruroc taisi tätä tehdä irroitettavan leukasuojan kanssa. Mielestäni kanssa rikollista toimintaa toimia niin. Predator kypäriä muistaakseni joku sivusto kehotti välttämään valmistusvirheiden johdosta. Kertoo jo aika paljon miksei standardia ole saanut. Valmistetaan muistaakseni brasiliassa.
  4. Kyllä. Katsoin sen kypärän sisältä. Itselläni on sen verran vanha, että lapussa lukee ASTM F1952 -10. T8 racer on ensimmäinen "skeittikypärä", joka on saanut kyseisen standardin muistaakseni 2011-2012.
  5. Hyvän valinnan teit. Tulet pian huomaamaan, ettei yksi kypärä riitä. T8 ja Passin välillä T8 on viileämpi ajettaessa, mutta tuulen pyöriessä kypärän sisällä vaihtaen ilmaa aiheuttaa kovemman ajoviima äänen Eli Passi on hiljaisempi selvästi vauhdissa. Longboard kypärät ovat kevyimpiä umpikypäriä ja sitä kevyempiä onkin vaikeampi löytää.
  6. Hieman tutkin tuota TSG Passin manuaalia ja sieltäkään en löytänyt kuin tuon ASTM 1952 maininnan. Myöskin mainitaan heti alussa USE: Helmet for downhill skateboarding eli samanlainen skeittikypärä kuin nuo muutkin. https://e-skateboarder.com/longboard-helmets/
  7. Kuinkahan monta erilaista ASTM F1952 standardia on olemassa, koska kyseinen hyväksyntä löytyy Triple Eight T8 raceristä? Triple Eight taitaa olla yksi suurimmista suojainten valmistajista rapakon takana, joten tuntuisi oudolta, jos eivät paikallista turvallisuusstandardia olisi hankkineet kypärälleen. Varmaankin tästä syystä heillä ei eurooppalaista EN 1078 standardia olekkaan, niin kuin Passilla on. Eucner voisi vaikka valistaa meitä muita näistä ASTM standardien sokkeloista, ettei jatkossa tule väärää tietoa annettua. "Meets CPSC 1203 bike and ASTM F1952 downhill mountain bike racing standards" Lukee tiedoissa, mutta tuo -15 puuttuu perästä, koska tämä numero ilmeisesti kertoo minkä vuoden standardin mukaan ne ovat testattu. Kaikki uudet vuoden 2015 jälkeen valmistetut ovat siis testattu -15 versiolla tai eivät sitä standardia saa.
  8. Toinen hyvä vaihtoehto jos Pass kiinnostaa niin on tuo S1 Lifer fullface tai jos raha kauheesti polttelee taskuja niin Predatorilta saa customoituna hienoja pottia. Kaikissa näissä ASTM sertifikaatti joka aika lailla testien mukaan vastaa meidän tyylistä kaatumista.
  9. Itse en pitänyt TSG Passin hinnasta ja saatavuuskin oli hankinta hetkellä hieman huono. Päädyin Triple Eight T8 racer malliin, joka suunniteltu samanlaiseen aktiviteettiin kuin Pass. Vertaillessa sisäpuolen pehmusteita niin kyllähän tuo umpimallin suojaus on ihan eri tasolla verrattuna näihin DH polkupyörä kypäriin. Oikeat DH kypärät on suunniteltu multiple impacts eli ekasta osumasta ei tarvitse vielä vaihtaa verrattuna styroksi pottaan. Nopeuksien pysyessä alle 30km/h pärjää mielestäni hyvin kevyelläkin potalla, mutta tutkittuani umpipottaani ei kevyt Bell super DH enään kauheesti vakuuttanut. T8 racer tulee ainoastaan tummalla visiirillä mikä on tyhmää mielestäni. Pass omaa molemmat. Kesällä vähemmän ötököitä päänahassa mikä välillä raivostuttaa avopotalla ajettua niihin tuhannen pikkukärpäsen parviin. Liian kuuma käytettäväksi mielestäni yli 15c.
  10. Eilen havaittu yksipyöräilijä Teslalla Hatanpään arboretumin kohilla. Ilman suojausta ja tölkki kädessä. Oisin ajanu kiinni ja morjestanu mut oli just nainen sylissä .
  11. Mielenkiinnolla kanssa seurailla kun ensimmäiset versiot ilmestyvät. Renkaan vaihto ja paikkauksen helppous olisi mukava nähdä. Toivottavasti lapsen vaivoja olisi vähän ja synnytystuskat minimissään.
  12. I think @UniVehje said there what was left to come closure aka dropped the mic. Let's now see if this water goes under the bridge. If not then pull the pin. We are evolving as community as our wheels are.
  13. I'm using it so rarely now since got my speaker blasting annoying London street rap music or dancing like idiot on various dance music. Never the less it's handy when you need it.
  14. I'm using one 120Db. They are banned to use in Germany. I use it on my alley cat bike and now on my back pack. Pretty loud, but very effective when hurdling group if they make wrong turn in group rides. Also very good to get other riders attention when seeing danger. Dogs stop running after you once blasted. It even doesn't sound like horn it's more like train or eighteen wheeler coming at you.
  15. If police don't intervene when law is broken how many others will do it? Not by any means by you, but will it courage to break the law or other way around? I hope this is not assumption but based on facts.
×
×
  • Create New...