Jump to content

M365 won’t start but has power


Becky
 Share

Recommended Posts

my sons scooter was working fine yesterday, died on way home due to battery so he walked it back, slight rain but nothing heavy. Put on charge overnight, fully charged, everything working fine but will not move, held throttle for few secs, tried push start and won’t move. Yesterday when moving it round house the speed moved up 1/2 but today when moving it around the house the speed is staying at 0 not sure if that’s related.

please can you tell me whether it’s the throttle, speed control board or motor.

nothing has been knocked/disconnected there’s no beeping the display looks as it should while stationery.

we only got it yesterday secondhand and was working fine until this morning.

thank you

Link to comment
Share on other sites

I guess you have to open the scooter and find out.

Measure the voltage apply to the motor. If the voltage rise up when you hit the throttle, the throttle is working. It's the motor.

If the voltage is not rising, it's the control board.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...