Jump to content

Fen

Full Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Greece
  • EUC
    Ninebot z10

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

13

Reputation

  1. Οκ αύριο 15:30 θα είμαι εκεί! Η ρόδα είναι ήδη στην πρίζα.. το ίδιο και εγώ..!
  2. Επειδή το Σάββατο έφτασε.., να κλείσουμε για πολυτεχνειούπολη και μετά με την βοήθεια του Πέτρου που ξέρει τα μέρη να κατευθυνθουμε πανεπιστημιουπολη και να καταλήξουμε με λίγη ανάβαση Υμηττό για καφέ και συζήτηση στην καλοπούλα ? 15:30 είναι καλά ?
  3. Ωραία ιδέα για Υμηττό και καφέ στην καλοπούλα.. Ίσως και νωρίτερα να λέγαμε για να έχουμε μέρα μπροστά μας.
  4. Στο γνωστό μέρος δηλαδή, στην ψησταριά " Ο Πέτρος " στην αρχή του ποδηλατόδρομου. Επειδή Σάββατο τέτοια ώρα θα παίζει και κίνηση να σκεφτούμε και την πολυτεχνειούπολη ?
  5. Και εγώ μάλλον είμαι οκ.
  6. Ζηλεύω... Τον Σεπτέμβριο που επιστρέφω πρέπει να κανονίσουμε αρκετές βόλτες για να ρεφαρω!
  7. Ελπίζω εμείς να είμαστε στα υπόλοιπα 8!
  8. Δεν μπορεσα να το δω όλο λόγω Internet. Είναι ο ίδιος όμως που λέει ότι η ninebot δεν θα ξαναβγαλει ρόδα.. Έχουμε στατιστικά για καμένα z10 ή απλά μόνο αυτουνού; Σε κανάλι του fb που γράφουν αρκετοί με πολλά χλμ δεν έχω διαβάσει κάτι πάντως. Αν έχεις τίποτα άλλο Λευτέρη στείλε μου να δω.
  9. Μπορείτε να μου στείλετε αυτό το πρόβλημα με το Z10; Δεν το έχω διαβάσει κάπου. Στείλτε ένα url.
  10. Δεν το γνωρίζω αυτό. Απλά νιώθω καλύτερα τώρα που υπάρχει και στην Ευρώπη. Σημαίνει ότι η παραγωγή συνεχίζεται και θα υπάρχει κάλυψη σε όλα ( από updates μέχρι ανταλλακτικά.) Γιατί μετά τις φήμες ότι σταμάτησε να φτιάχνει ρόδες ήμουν έτοιμος να παραγγείλω πράγματα από Κίνα για να υπάρχουν.. Τώρα δεν ανησυχώ τόσο. Ακόμα και ένα ταξίδι να κάνεις θα μπορεί να βρεις δύο πράγματα..
  11. Από το ίδιο εργοστάσιο βγαίνουν όλα.. Δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα.
  12. Επιτέλους ήρθε το Z10 στην Ευρώπη επίσημα. Αυτό λογικά σημαίνει ότι πήρε CE και λογικά θα έχουμε και ανταλλακτικά και service γρηγορότερα απο Ευρώπη. Είναι μια ανάσα για εμάς τους κατόχους. Η τιμή του βέβαια είναι αρκετά πιο πάνω...
  13. Μένει να δούμε πως θα καταλήξουν οι νόμοι.. Εκτίμηση μου είναι ότι κάποια στιγμή οποιοδήποτε όχημα που κινείται στον δρόμο θα πρέπει να έχει τα κατάλληλα χαρτιά από το αρμόδιο υπουργείο . Μέχρι τότε ας κάνουμε τις βόλτες μας χωρίς να ενοχλούμε και να προκαλούμε. Εμένα πάντως το Z10 στο αυτοκόλλητο που έχει κάτω από τα πεντάλ λέει μέγιστη ταχύτητα 20 kh/h.(που σημαίνει ότι θεωρητικά μπορώ να κινούμαι στους ποδηλατόδρομους, όχι όμως στα πεζοδρόμια..) Ίσως και να το είχανε υπόψιν τους ή να το είχανε αντιμετωπίσει και σε άλλες χώρες και κάνανε αυτό το τρικ. Αυτό που χρειάζεται σίγουρα είναι μια αναθεώρηση ολόκληρου του οδικού άξονα της χώρας και δημιουργία δρόμων αποκλειστικής μετακίνησης οχημάτων περιορισμένης ταχύτητας.(τουλάχιστον μέσα στα πλαίσια των μεγάλων πόλεων). Ίδωμεν..
  14. Καλά κάνεις γιατί προβλέπεται μεγάλη βραδιά σήμερα! θα έχουμε για πρώτη φορά συνάντηση τριών z10;
  15. Προτείνω στις 19:00 ή 19:30 στην αρχή του ποδηλατόδρομου (περσεφόνης&Θεσσαλονίκης, Αθήνα ) απέναντι απο την ψησταριά " Ο Πέτρος ".
×
×
  • Create New...