Jump to content

ACM rear lights not working


Recommended Posts

One of my friends noticed my rear lights (the rainbow lights and brake light) were not working on my ACM 1300 while riding today.  I can't find anywhere to turn it on or off in the app. Any ideas? Have not taken it apart yet but I suspect something has gone wrong. Wheel still operates as normal except for the rear lights. 

Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, EvenOdd said:

One of my friends noticed my rear lights (the rainbow lights and brake light) were not working on my ACM 1300 while riding today.  I can't find anywhere to turn it on or off in the app. Any ideas? Have not taken it apart yet but I suspect something has gone wrong. Wheel still operates as normal except for the rear lights. 

Since electronics are highly reliable I would vote for a mechanical failure at either the control board connector or on the LED panel side. Time to open your ACM and explore a bit.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...