Jump to content

Riders in Slovenia


Eimy

Recommended Posts

Hello!

I recently moved to Slovenia (in Ljubljana) and would love to meet other electric unicycle riders. Or helping growing the community. I don't speak Slovene yet unfortunately.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hello!

second rider from Slovenia. I have seen some riders driving eucs in Maribor but unfortunately i do not know them personally.  I think that it would be very good to encourage EUC community in Slovenia because there is none. Few years ago there was a site urbanokolo.com (https://www.vsezavse.si/urbano-kolo/urbanokolo.html) where they sold some EUCs but they were quite bad for the money so i imported mine from China.

Živjo še enden "jahač", "voznik" električnih monociklov iz Slovenije (nažalost je scena e-monociklov v Slo tako nerazvita, da tudi besede za vožnjo le teh ne poznamo).  Nekaj voznikov e-monociklov sem opazil v Mariboru amapak na žalost nobenega ne poznam osebno. Iz moje strani bi bilo zelo zaželjeno, da se ustvari neko skupnost okoli tega zelo zanimiviega in intuitivnega premikanja skozi prostor. Nekaj let nazaj se je na strani urbanokolo prodajalo precej e-monociklov vendar na žalost stran nikoli, po moji oceni ni zaživela. Morda je k temu botrovala njihova EUC ponudba, ki je bila bolj skopa in rebrandano cenena, tako, da sem sam svoj monocikelj uvozil iz Kitajske.

lp, Your

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
  • 4 weeks later...
  • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...