Jump to content
vk4akp

Ninebot One C+ tyre pressure drops constantly

Recommended Posts

Hi, my Ninebot One C+ came with only 19 psi as shipped. I inflate it constantly to 40 psi but within two weeks it is always back to 19 psi again.

Any idea what's going on? Or what the fix might be? 

.-.-. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slow leak somewhere.  On my Ninebot I had to top it up weekly as well, but it wasn't too bad.  Slightly less on my Tesla.  I'm still meaning to go the Slime route sometime as it's a pain topping up all the time. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

slime works really good i had it in my 2 wheelers ....2 wheelers ? made my self chuckle

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Be sure the valve tight.

2. Slime it (or use Stans)

Feel free to skip #1 and go Straight to number 2.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same thing with my E+, arrived with 20 psi, have to put air every couple of weeks.  After I put slime (4oz) the tire still loses air, but seems to not go as low or leak as fast.  I think it is common on tube type tires, my mountain bike would also leak down.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I've checked the valve is tight.

I've actually stopped riding it now for months because everytime I go to use it it's less then 10psi :(

its done this from brand new! Terrible! :( 

what valve does it take and tubes? 

where to buy etc? I might try replacing them.

also, what's Slime?

where to get that also please?

tnx..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×