Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'problems on assembling'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Electric Unicycle Forums
    • Forum Rules (and topics relating to this forum)
    • General Discussion
    • Videos
    • Reviews
    • Which Electric Unicycle to get?
    • Where to buy?
    • Learning to Ride
    • Advanced Skills and Tricks
    • Riding Safety and Protective Gear
    • Apps and App-related Gadgets
    • Mods, Repairs, & DIY
    • Tires
    • Local Group Meet Ups
    • Private Sales (secondhand)
    • Commercial Advertisements
    • Video-Making and Gear
    • Off Topic Discussion
    • Testing Only
  • Brand-Specific Forums (EUC only)
    • Begode (Gotway) and Extreme Bull
    • Inmotion
    • Inmotion Official Announcements and Information
    • King Song
    • King Song Official Announcements and Information (Currently Inactive)
    • Veteran
  • Inactive EUC brands
    • Airwheel
    • Firewheel
    • IPS
    • IRON Korea and Rockwheel
    • Ninebot
    • Solowheel
    • Uniwheel
  • One-Wheeled Skateboards
    • One-Wheeled Skateboards
  • Two-Wheeled Self-Balancing PEVs
    • Ninebot Mini, Segway MiniPRO, Xiaomi Mini, Airwheel S8 or equivalent
    • Segway (or equivalent)
    • Hoverboard
    • Commercial Advertisements (Ninebot Mini & equivalent only)
  • Non-Self-Balancing PEVs
    • e-Scooters
    • Other Non-Self-Balancing PEVs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


EUC

Found 1 result

  1. Hey Guys! I bought my inmotion V3 in Spain and bring It to Brazil, here there isn't any official assistance, I had a Flat tire, I found a video on youtube teaching how to disassemble the V3, I did It, I went to a bicicle store to change the tire chamber, I have to left there the piece with tires and motor, because they don't have the chamber at the moment. So I pick It up later, bring back to my home and assemble piece buy piece at reverse sequency. Till that, everything goes ok, but when I started It gives an Adivice of "LOW BATTERY", when It turns on, start an inclination of about 45 degrees, It seems like the gyro is in bad position. All pieces that I disassemble are in the right place, just the motor I don't know what they did to chance the chamber. Anyone knows what happens, and whant I can do to fix It? As here doesn't have assistance, I can't use my inmotion anymore. Thanks!
×
×
  • Create New...