Jump to content

Yxzygäilijä

Full Members
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Yxzygäilijä

 1. Gyroriderz:in hanskat on tosi mukavat, mutta kertakäyttöset. Oon kokeillu ja en suosittele. Osta Hillbillyn hanskat esim. tuolta: https://www.atbshop.co.uk/protection-and-safety/hillbilly-full-finger-wrist-guard-gloves
 2. Looks nice! Where did you buy the neoprene foam?
 3. And then they will explain it by saying: "It's safety feature. Batteries do not last riding anymore."
 4. Locksong's android app name and icon is now up to date!
 5. Ok. It's confirmed. I'll never buy K̶i̶n̶g̶Locksong products again. This is ridiculous! Kingsong you should prepare for big loss of customers.
 6. Joo, voipi olla että pyörän yhdistäminen sovellukseen maksaa uuden control boardin verran (~250€)
 7. I bought my 16x from aliexpress last year. Price was 1460€. At the local ditributor price is 2109€. I saved 649€. I don't understand how this would not result in saving money. This is not true. I had issue with battery and I explained the issue to the aliexpress seller who then sent me new battery for free. I didn't ship anything to the seller.
 8. This is unacceptable and pure stupidity from kingsong. @Jack King Song Can you please give official statement or say something? Sounds right. Ks was able to unlock your wheel, but not @Vulkov's wheel! Can you @Jack King Song explain why? Maybe because @mrelwood are more visible in the euc community? After all issues I've faced with my 16x and now this, I'm not buying Kingsong ever again...
 9. Ite olen huomannut, että pienellä paineella ei lähde niin helposti voblaamaan, kun rengas on enemmän lytyssä ja isompi pinta-ala ottaa maahan jolloin renkaan ja maan välinen kitka pysäyttää voblaamisen itestään. Tai ainakin näin kuvittelisin sen menevän. 3 bar paineella 16x:llä jarruttaessa lähtee melkein pakosti voblaamaan kun taas 1.5 baarilla ajo on vakaata ja helpompi ohjata.
 10. Hyvän näköset pedaalit. Mun pitäis myös hankkia isommat, kun 16X:n pedaalit on vähän pienet. Onko noi hyvät? Meneekö muuten neopreenisuoja pädien päälle?
 11. Mulla kans pari kertaa ottanu vanteelle. Toi ei näytä vielä kovin pahalta. Varmaan järeillä pihdeillä saa ite aika hyvin suoristettua. Kattoo vaan, ettei vanteen sisäpuolelle jää teräviä jälkiä pihdeistä, joka kuluttaisi sisäkumin puhki. Mahtuuko tohon suora venttiili? Jos ei, niin suomesta saattaa löytyä aika huonosti, joten kannattaa ehkä ennemmin paikata kuin odotella kiinasta uutta. Kannattaa olla aina varalla uus sisäkumi.
 12. https://www.facebook.com/groups/ElectricUnicycle/permalink/3080195402078402/ 20 inch 3500w motor 2700wh 20 inch wheel and there is no spokes! This motor is huge!
 13. - Robust steel/aluminium frame. - More torque at high speed. - Bigger battery. Up to 3KWh. - Better frame quality and proper waterproofing.
 14. I had this issue too. I solved it by disassembling and then assembling the motor. Check if the pedal supports are at same distance away from the motor or not.
 15. Buy Gotway instead. It's more reliable. Shell durability isn't so good though. But overall reliability is way better than kingsong. Just my personal opinion...
 16. Kyllä mun seuraava pyörä pitäis olla vähintään 18-tuumanen. Noni! Nyt kuulostaa hyvältä! Miks mä en ole kuullut tästä mitään? Löytyiskö tästä jotain lisätietoa jostain?
 17. Joo, toisen akkupaketin sulake oli palanut ja ajelin vain toisella, jonka takia akku kului normaalia nopeammin. Kiihdyttelin pihassa aika agressiivisesti ja luulen, että siinä paloi. Edellisellä kerralla syynä oli oksa joka jäi jumiin pyörän sisälle ja toisella kerralla skeittirampeilla temppuillessani hyppäsin hyppyristä ja tulin alas liian takakenossa, jonka takia moottori menetti hallinnan ja otti liian iso virran.
 18. 16x:stä paloi sulake jo kolmannen kerran Pitäisköhän ostaa gotway... Ihmettelin kun akku kului normaalia nopeammin. En kuitenkaan ajatellu asiaa sen enempää ja laitoin pyörän lataukseen. Seuraavana päivänä huomasin että akku ei ollut latautunut ollenkaan, vaan jännite oli jostain syystä tippunut 45 volttiin! Eli 2,25V per kenno. Mitenköhän paljon akut kestää tommosta alijännitettä? Saa nähdä tuleeko ton akun kanssa lisää ongelmia... Avasin pyörän ja mittasin jännitteet. 45V ja 83,7V. Aikani pähkäiltyä asiaa huomasin että vain toinen sulake oli mennyt. Vaihdoin sen ja latasin molemmat akut erikseen täyteen ja laitoin kiinni. Oliskohan se MSP mun seuraava pyörä? Vai oliko Gotwaylta tulossa joku uus pyörä tänä vuonna?
 19. Tilasin kyseiset hanskat n. 1kk sitten aikasempien Hillbilly full finger -hanskojen tilalle kun olivat jo vähän kuluneet. plussaa: - Mukavat - Hengittävät - Laadukasta työnjälkeä ja muutenkin siistit. miinusta: - hepponen rannesuojamuovi - Rannesuoja ei ole millään kiinni ja irtoaa liian helposti - Rannesuojan kohdalla oleva nahka millin paksua ja hajosi viikon käytön jälkeen. Hillbillyn hanskat on siis paljon kestävemmät ja vaihdoin takasin niihin.
 20. I had this exact same issue about one month ago with my 16x. I started to hear clicking sound from motor when accelerating or deaccelerating. I decided to open the motor. And I saw this Fracture on both welds. My solution to this was welding the axle to the place on both sides. It have worked very well without any problen since then.
 21. Tämmönen löyty aliexpressistä: https://www.aliexpress.com/item/4000182464209.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.5bf62e0eoqHSIK Ja sit laturi mukaan niin ajaa vaikka suomen halki.
 22. 20km työmatkaan 16x ei välttämättä ole paras vaihtoehto. Itse ajelen 16x:llä ja olen testaillut 18xl:ää. 16x on selvästi ketterämpi ja vikkelämpi. Ketteryys on temppuillessa ja vaikealla maastopolulla eduksi, mutta pitkillä matkoilla ei välttämättä niin kiva. Joku vakaampi pyörä voisi olla parempi työmatka-ajoon. Esim. 18xl, Msuper pro tai Nikola. Luulen, että akun vaihto Airwheeliin tulisi niin kalliiksi, että ei kannata ruveta vaihtamaan.
 23. Tilasin itsekin 16x:n Wheel rides storesta. Ihan luotettavalta myyjältä vaikuttaa. Ja hyvän alennuksen antoivat, kun kysyin. Juuri noin kävi mullakin. Ja eivät suostuneet antamaan seurantakoodia ennen kuin pyörä saapui saksaan DHL:lle, josta sitten saapui muutamassa päivässä Suomeen.
 24. There is the anti-spin button which requires.
×
×
 • Create New...