Jump to content

Yxzygäilijä

Full Members
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Yxzygäilijä

 1. I had same problem. You need to make new account in kingsong app with location set to china.
 2. Oho! Joo ei ehkä lumiajoja kannata enää ajella. Jumiutunutta rengasta ei kannata yrittää pyörittää moottorin voimalla väkisin. Siinä hommassa palaa helposti moottori, mosfetit tai sulake.
 3. Motonetistä sain poistohintaan 31€ 40kpl. Toi 40 kpl/rengas on aika vähän ja aionkin ostaa lisää. Tuohon mun renkaaseen aion laittaa ainakin 120kpl.
 4. En pääse sunnuntaina. Paksusti vaan vaatetta niin pärjää pakkasessakin Sopiiko muille lauantai?
 5. Huomiselle näyttää aurinkoista keliä ja pikkusen pakkasta. Olisko se sitten miitti vaikka kaivopuistossa?
 6. Kiitos vastauksista! Hain sitte Motonetistä tommosen: https://www.motonet.fi/fi/tuote/9821771/Dunlop-Geomax-MX33-60100-12-36J-TT-eteen koko: 60/100-12. On hiukan kapeampi kuin alkuperäinen mutta seuraava koko 80mm ei olisi mahtunut. 70mm voisi olla aika optimaalinen. Kokeilin pienen matkan ajaa ja hyvin rullaa. Pitoa riittää hyvin. Täytyy testailla lisää kunhan ehdin.
 7. Osaisko joku sanoa mistä löytäisi maastorenkaan 16x:ään? Mielellään nastoilla tai sitten niin että ne saa asennettua jälkeenpäin. Olisi mukavampi ajaa talvella. Ja mites noi koot menee crossipyörien renkaissa? Jos ostan 16-tuumaisen minicrossin renkaan sopiiko se 16x:n vanteelle?
 8. Joo piti tehdä toinen tili Kingsong-sovellukseen ja laittaa sijainniksi kiina, että sain nopeusrajoituksen pois.
 9. Joo täydessä vauhdissa ei todellakaan paljoa uskalla nojailla eteenpäin. Ylämäkeen ja vastatuuleenkin saa mennä aika varovaisesti. Jo ~40km/h vaudissa vääntö alkaa loppumaan sen verran, että saan nilkoilla kallistettua pedaaleja eteenpäin hetkellisesti.
 10. Joo niinpä onkin. Muttei semmosta samanlaista kuin esim. 18xl:ssä että molempiin suuntiin punanen ja valkoinen lamppu.
 11. Harmi kun en ite pääse viikonloppuna. Olisko ens viikolla jossain vaiheessa?
 12. 16x tuli vähän yli kahdessa viikossa. 57km on tullut ajeltua eilisen illan ja tämän päivän aikana. On tosiaan hieman erilainen ja epävakaampi (ja ketterämpi) ajaa kun pedaalit on tavallista ylempänä mutta siihen tottuu aika nopeesti. Myyjä laittoi kaupan päälle 5A laturin. Aivan huippulaadukkaan sellaisen. Tuntuu aivan laaduttomalta ja heikolta. Lisäksi kevyt kuin mikä. Napaisuus ja jännite oli sentään oikein, mutta en ole vielä uskaltanut tuolla ladata. Mitä luulette voiskohan tuolla ladata jos liimais kotelon kiinni vai tilaanko suoraan jonkun laadukkaamman? Eroja 18xl:ään: - Epävakaampi - Ketterämpi - vähemmän vääntöa kovassa vauhdissa - Pedaalit kääntyy todella paljon helpommin kiinni ja auki magneettikiinnityksen takia. - Melkein mahdotonta saada pedaaleja osumaan maahan ajon aikana. - Vain edessä lamppu. Takana heijastin. - Tyylikkäämmän näkönen Kokeilin ottaa toisen puolen auki ja suunnittelin jo, että tiivistän tän täysin tiiviiksi silikonilla. Vesitiiviyshän tässä on todella huono muitten kokemusten/arvostelujen perusteella.
 13. Tota samaa pyörää mäki oon kattellu. Kuinka paljon oli hintaa? Pitää kyllä järjestää miitti jossain vaiheessa jos vaikka pääsis totaki testaamaan!
 14. Price was 25€ plus shipping costs to Finland 20€
 15. He contacted me about week ago. One day ago I received new axle and replaced it. My 16b is now working!
 16. Eunicycles myi 16b:n akselin hintaan 45€ posteineen. Sain vaihdettua ilman hydraulipuristinta. Isolla muokarilla akseli lähti liikkeelle. Ja olihan siinä aika iso työ koko hommassa. Eli 16b on taas toimintakunnossa Tein rohkeen vedon ja kiinasta on nyt tulossa 16X ja 5A laturi. Hintaa tuli yhteensä 1460€. Myyjä oli Wheel Riders Store. Ja sitte eiku odottelemaan.
 17. No nyt on asiallinen rengas! Näyttää leveemmältä kuin alkuperänen. Oisko peräti 3" leveä? Mistä ostit?
 18. I rode too hard with my Ninebot one S2 and battery dead. Not leaded to crash. It's really good wheel but don't ride too steep slope with it. Espicially if you are heavy rider. And my Kingsong 16b's axle snapped while riding. Not leaded to crash. Do NOT buy this wheel. Axle is very thin and breaks easily. Poor desing quality and too weak. it has VERY low torque and power. Really not the safest wheel.
 19. Wheel Riders Store myy 18xl:ää hintaan 1700$ eli 1525€ Onkohan luotettava myyjä? Edit: Ja 5A laturi kaupan päälle.
 20. Oisit sanonu aikasemmin... Oon jo miettiny aivot melkein puhki Pahin vika tällä hetkellä on ehkä vesi- ja pölytiiviys, kun aion kuitenkin talvellakin ajella. No, ehkä siitä saa jotenki ite modattua tiiviimmän suht helposti.
 21. Tämä olis varmaankin suurin syy miks en ostais 16x:ää
 22. Ei mitenkää pysty oottamaan talven yli. Sen verran pahat vierotusoireet tullu jo tuon 16b:n hajoamisen takia.Ja todellaki aion ajella läpi talven. Tuusulassa asun. Joo 18xl:llä olen ajellut ja hyvältä pyörältä vaikuttaa sekin. Msuper X ja 16x:ää kun vielä pääsis testaamaan niin olis kiva.
×
×
 • Create New...