Jump to content

Yxzygäilijä

Full Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 Excellent

1 Follower

About Yxzygäilijä

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  finland
 • EUC
  16X, 16b 840wh, Ninebot one S2 (dead battery),

Recent Profile Visitors

279 profile views
 1. Maximum legal speed and power is 25km/h and 1kW
 2. One question related to the upcoming wheel @Liamfind. Where the suspension will be? Is it on the pedals or on the motor/tire?
 3. Vähän päivitystä 16x:stä: 1000km tuli juuri täyteen. 700-800km olen ajellu nappularenkaalla. Onnistuin polttamaan sulakkeet tänään. Olin metsässä ajelemassa aika hankalassa maastossa. Ylämäkeen ajaessa vastaan tuli kivi jonka yli yritin ajaa, en onnistunu vaan pyörä luiskahti pois jalkojen alta. Samassa hetkessä pyörä piippasi ja sammui heti. Tässä vaiheessa pelkäsin, että main boardissa kärähti jotain kokonaan. En nähnyt main boardissa muuta vikaa kuin kaksi palanutta sulaketta.(En ymmärrä miksi tässä on kaksi sulaketta eikä yksi isompi. Näyttäis olevan rinnan kytketty.) Pyörä käynnistyi ja toimi normaalisti kun laitoin tilalle 3A sulakkeen ja rullailin maassa hetken. Ilmeisesti ei siis muuta vikaa kuin palanut sulake. En vaan tajua miten sulake voi palaa, koska en käyttänyt paljoakaan voimaa ajaessa kiven yli. Luulen, että johonkin renkaan ja rungon väliin jäi oksa, kivi, tms. kappale, joka esti moottorin pyörimisen, jonka takia moottori yritti pyöriä täydellä teholla ja sulake paloi. Tilasin näitä: https://sparewheel.fi/p/17967/sulake-30a-mini Pitäis varmaan toimia ihan normaalisti? Vesitiivistys on toiminut hyvin. En löytänyt pyörän sisältä juuri yhtään pölyä.
 4. I had same problem. You need to make new account in kingsong app with location set to china.
 5. Oho! Joo ei ehkä lumiajoja kannata enää ajella. Jumiutunutta rengasta ei kannata yrittää pyörittää moottorin voimalla väkisin. Siinä hommassa palaa helposti moottori, mosfetit tai sulake.
 6. Motonetistä sain poistohintaan 31€ 40kpl. Toi 40 kpl/rengas on aika vähän ja aionkin ostaa lisää. Tuohon mun renkaaseen aion laittaa ainakin 120kpl.
 7. En pääse sunnuntaina. Paksusti vaan vaatetta niin pärjää pakkasessakin Sopiiko muille lauantai?
 8. Huomiselle näyttää aurinkoista keliä ja pikkusen pakkasta. Olisko se sitten miitti vaikka kaivopuistossa?
 9. Kiitos vastauksista! Hain sitte Motonetistä tommosen: https://www.motonet.fi/fi/tuote/9821771/Dunlop-Geomax-MX33-60100-12-36J-TT-eteen koko: 60/100-12. On hiukan kapeampi kuin alkuperäinen mutta seuraava koko 80mm ei olisi mahtunut. 70mm voisi olla aika optimaalinen. Kokeilin pienen matkan ajaa ja hyvin rullaa. Pitoa riittää hyvin. Täytyy testailla lisää kunhan ehdin.
 10. Osaisko joku sanoa mistä löytäisi maastorenkaan 16x:ään? Mielellään nastoilla tai sitten niin että ne saa asennettua jälkeenpäin. Olisi mukavampi ajaa talvella. Ja mites noi koot menee crossipyörien renkaissa? Jos ostan 16-tuumaisen minicrossin renkaan sopiiko se 16x:n vanteelle?
 11. Joo piti tehdä toinen tili Kingsong-sovellukseen ja laittaa sijainniksi kiina, että sain nopeusrajoituksen pois.
 12. Joo täydessä vauhdissa ei todellakaan paljoa uskalla nojailla eteenpäin. Ylämäkeen ja vastatuuleenkin saa mennä aika varovaisesti. Jo ~40km/h vaudissa vääntö alkaa loppumaan sen verran, että saan nilkoilla kallistettua pedaaleja eteenpäin hetkellisesti.
×
×
 • Create New...