Jump to content

Yxzygäilijä

Full Members
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Excellent

1 Follower

About Yxzygäilijä

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  finland
 • EUC
  16X, 16b 840wh, Ninebot one S2 (dead battery),

Recent Profile Visitors

243 profile views
 1. I had same problem. You need to make new account in kingsong app with location set to china.
 2. Oho! Joo ei ehkä lumiajoja kannata enää ajella. Jumiutunutta rengasta ei kannata yrittää pyörittää moottorin voimalla väkisin. Siinä hommassa palaa helposti moottori, mosfetit tai sulake.
 3. Motonetistä sain poistohintaan 31€ 40kpl. Toi 40 kpl/rengas on aika vähän ja aionkin ostaa lisää. Tuohon mun renkaaseen aion laittaa ainakin 120kpl.
 4. En pääse sunnuntaina. Paksusti vaan vaatetta niin pärjää pakkasessakin Sopiiko muille lauantai?
 5. Huomiselle näyttää aurinkoista keliä ja pikkusen pakkasta. Olisko se sitten miitti vaikka kaivopuistossa?
 6. Kiitos vastauksista! Hain sitte Motonetistä tommosen: https://www.motonet.fi/fi/tuote/9821771/Dunlop-Geomax-MX33-60100-12-36J-TT-eteen koko: 60/100-12. On hiukan kapeampi kuin alkuperäinen mutta seuraava koko 80mm ei olisi mahtunut. 70mm voisi olla aika optimaalinen. Kokeilin pienen matkan ajaa ja hyvin rullaa. Pitoa riittää hyvin. Täytyy testailla lisää kunhan ehdin.
 7. Osaisko joku sanoa mistä löytäisi maastorenkaan 16x:ään? Mielellään nastoilla tai sitten niin että ne saa asennettua jälkeenpäin. Olisi mukavampi ajaa talvella. Ja mites noi koot menee crossipyörien renkaissa? Jos ostan 16-tuumaisen minicrossin renkaan sopiiko se 16x:n vanteelle?
 8. Joo piti tehdä toinen tili Kingsong-sovellukseen ja laittaa sijainniksi kiina, että sain nopeusrajoituksen pois.
 9. Joo täydessä vauhdissa ei todellakaan paljoa uskalla nojailla eteenpäin. Ylämäkeen ja vastatuuleenkin saa mennä aika varovaisesti. Jo ~40km/h vaudissa vääntö alkaa loppumaan sen verran, että saan nilkoilla kallistettua pedaaleja eteenpäin hetkellisesti.
 10. Joo niinpä onkin. Muttei semmosta samanlaista kuin esim. 18xl:ssä että molempiin suuntiin punanen ja valkoinen lamppu.
 11. Harmi kun en ite pääse viikonloppuna. Olisko ens viikolla jossain vaiheessa?
 12. 16x tuli vähän yli kahdessa viikossa. 57km on tullut ajeltua eilisen illan ja tämän päivän aikana. On tosiaan hieman erilainen ja epävakaampi (ja ketterämpi) ajaa kun pedaalit on tavallista ylempänä mutta siihen tottuu aika nopeesti. Myyjä laittoi kaupan päälle 5A laturin. Aivan huippulaadukkaan sellaisen. Tuntuu aivan laaduttomalta ja heikolta. Lisäksi kevyt kuin mikä. Napaisuus ja jännite oli sentään oikein, mutta en ole vielä uskaltanut tuolla ladata. Mitä luulette voiskohan tuolla ladata jos liimais kotelon kiinni vai tilaanko suoraan jonkun laadukkaamman? Eroja 18xl:ään: - Epävakaampi - Ketterämpi - vähemmän vääntöa kovassa vauhdissa - Pedaalit kääntyy todella paljon helpommin kiinni ja auki magneettikiinnityksen takia. - Melkein mahdotonta saada pedaaleja osumaan maahan ajon aikana. - Vain edessä lamppu. Takana heijastin. - Tyylikkäämmän näkönen Kokeilin ottaa toisen puolen auki ja suunnittelin jo, että tiivistän tän täysin tiiviiksi silikonilla. Vesitiiviyshän tässä on todella huono muitten kokemusten/arvostelujen perusteella.
×
×
 • Create New...