Jump to content

lirva

Full Members
 • Content Count

  211
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

216 Excellent

1 Follower

About lirva

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Location
  Finland Hattula
 • EUC
  V10, MSP

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Itsellä ei ole onneksi ollut ongelmia, koko vuoden tuolla lataillut töissä. YZpowerin kaupasta tosiaan suoraan ostin. Mulla oli 180uf pötkylät omassa tuo hajonnut oli 150uf ja joku uusi oli 220uf. Ehkä se hajoaminen on tullut sähköverkon laatuvaihteluista, meillä suomessa tuskin on kauheasti heittelyä jännitteessä.
 2. Itse latailen msp:tä tuolla veteraanin 5ampin laturilla, saman firman tekele, kuin se gotwayn 3 ampeerin laturi. Alista maksoi 45€
 3. -16 on aika bueno keli. Ei ole juuri ketään missään ja baanat on mukavasti tampattu, pakkaslumi pitääkin hyvin. https://euc.world/tour/595253558722269
 4. I have bought all my new wheels from china, 2 from ali and 1 from gearbest. Some GW QC issues and accessories missing, everytime Ali seller have sended missing parts super fast air freight. Communication have been ok. If you have ups tracking number, try this tracking site, might show something before ups gets it. -> http://ouya561.yutengsoft.com:8080/kdguiji/zhu/
 5. I'm a bit lazy on scrolling the whole thread. Is the latest batch 4 V11 safe to buy? No bearing issues? Maybe this time buy from reputable "local" dealer not from Ali.
 6. Toimistolla itsekkin tuli ajeltua ja sisällä kotona imuroitua mtenillä talvella, siihen saa nyt bodyguardinkin vink vink.
 7. Mten3 on kyllä oma laitoksensa, itse opetteli ajelemaan taaksepäin sillä, mutta en kyllä pidempää stinttiä viitsinyt ajella.
 8. I think @mrelwood has C-186 with studs on his V11.
 9. Just sold my mten3. I have purple cover on my MSP, but now I can't have pair of purple beasts.
 10. My missing tours was visible on the website, thanks Seba.
 11. Mopon liikenne vakuutukseen verrattavan vakuutuksen saa, mutta kukaan ei tule kyselemään, jos ajat fiksusti.
 12. Got a proper wake up on my morning commute. Went little too close to edge and wheel sunk to snowbank and send me face first in the snow. Gotta love the winter!
 13. Oma MSP HT ei ole pakkasista paljoa välittänyt. Akku menee hieman nopeammin, mutta muuten ei mitään ihmeitä. Kovaa ajoa vaan. EUC Bodyguard auttaa pitämään vähän lämpöä, kovillakin pakkasilla lämmöt on 30 pinnassa. Enemmän pelottaa että tuo syttyy palamaan, kun noita 21700 kennoisia on nyt kärynnyt.
 14. Kohtuu normisti ajellaan. Vaihdoin CST C-186 nappulan MSPhen niin kivasti pitää ilman nastojakin. Kerran sopivassa loskassa MSP luikerteli alta mutkassa ja hetken pikajuoksun jälkeen päädyttiin selälleen, Ego sai isoimman kolhun vain onneksi. Miinuksena ehkä jäätävä lammikko mikä tulee talvella ajon jälkeen, kun kaikki lumi sisältä sulaa, pitää kylppäriin raahata kuivumaan. Pitää ehkä koittaa range testi tehdä, jos kova pakkanen iskee, näkee miten 21700 kennot pärjää pakkasella. Tuntuu että aika kaukana ollaan lämpöisten kelien rangesta.
×
×
 • Create New...