Jump to content

Ziiten

Full Members
 • Content Count

  450
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

206 Excellent

About Ziiten

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Location
  Helsinki
 • EUC
  Z10

Recent Profile Visitors

526 profile views
 1. Menin eilen stadiin pikkujouluihin ykszygällä, vesisadetta ja sillee ehkä 5C. Sit ap kun piti palata oli pakkasta ja maa oli jäässä. Vähänks jänskätti ajella sillä jäisellä asfaltilla.
 2. Tai sit sunnuntaina. Ennuste suurin piirtein sama
 3. Nythän on ollut mitä mainioimmat marraskuukelit, mitä nyt on vähän sadellut. Eilenkin ajelin stadissa ja koko ajan sai olla pyyhkimässä silmälaseja vesisateesta.
 4. Joo ehkä en osta KS:a. Free market and all the rest of it
 5. Lol toi laturi. Kauppias on huumorimiehiä. Aika nopee toimitus, kaks viikkoa Kiinasta on suorastaan pikalähetys - jos siis ei mennyt virallisia reittejä.
 6. Respect! Erinomaista sinnikkyyttä ja pioneerihenkeä osoittaa tuo akselinvaihto. Ja hyvä diili siihen päälle toi 16X.
 7. Mäkin voisin olla tulossa, jos tiet on sopivassa kunnossa.
 8. Tsekkasitsä ton mun yllä postaamani Choochin arvion 16X:stä. En tosin tiedä miten puolueeton se on. Ja se vertas sitä MSX:ään.
 9. Choochin katsaus ja vertailu: KS 16X:n ja 1oo V MSX. Väittää, et 16X:llä pääsee 75 mi (12o km).
 10. Mullon vähän sama ongelma kuin sulla; ei oikein osaa päättää kumpi noista olis paree. Alan ehkä kallistumaan Nikolaan. Ehkä.
 11. Tere tulemast. Et todellakaan ole ainoa.
 12. Mä olisin teoriassa kiinnostunut, mut pitäis olla pyörä, jolla pääsee helposti 1oo km, mielellään 15o. Eli tyyliin se 3kWh monsteri. Kamaa en ottais mukaan muuta kuin just ne laturit, hammasharjan ja kännykän (toimii mulla myös maksukorttina). Ehkä matkan vois dokumentoida jollain Gopro Maxilla. Mut kuka jaksaa editoida siitä katselukelpoisen klipin. Helsinki-Nuorgam? 13oo km
 13. Juu ei, mutta tällaisia kiinavehkeitä (suoraan) ostaessaan kuluttaja toimii omalla vastuullaan. Eli jos pyörä polttaa talon, niin ei kannata paljon huudella viranomaisia apuun - tai no ehkä palokunta sentään tulee paikalle kuitenkin.
×
×
 • Create New...