Jump to content

tulpukka

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About tulpukka

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Location
  Helsinki, Finland
 • EUC
  Ninebot, InMotion V8F

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En minäkään ajaessa ota tukea (kummallakaan vekottimella), mutta liikkeellelähtöä (tai ihan edes "valmiusasentoa" toinen jalka pyörällä ja toinen maassa) Ninebotilla en koskaan ehtinyt oppia niin etteikö tuo harmaa mötikkä olisi kipeästi painanut jalkaa. Eilen ajelin kymmenisen kilometriä tuolla Ninebotilla. Opin arvostamaan InMotionia yhä enemmän.
 2. Aloitin yksipyöräilyni Ninebot Onella. Keväällä vaihdoin InMotion V8F:ään ja totesin, että yksipyöräily ei edellytä jatkuvaa kipua säärissä. Ninebotissa kun on melko isot ulkonemat ja minulla ne koko ajan painavat luiseviin jalkaparkoihini. V8F ottaa jalkoihin kiinni about polvien kohdalta ja ei ole ollut mitään ongelmaa puristaa pyörää jalkojen väliin silloin kun vaikkapa töyssy sitä vaatii. Nyt pikku hiljaa mietiskelen kolmatta pyörää - lähinnä siksi että en oikein saa tuota InMotionia muksultani lainaan. Periaatteessa toinen V8F olisi ihan passeli - tuo 25km/h kun riittää minulle valla
 3. Moro. Nyt vasta pääsin kokeilemaan - lähdin heti seuraavana aamuna mökille. Hyvin toimii, kunhan ensin hoksasi ruuvata sen kiinni :D. Kiitoksia vaan kovasti.
 4. Joo, täytyy kysyä "oikeista" pyöräkaupoista. Korona-aikana ei vaan juuri tule keskustaan lähdettyä. Ninebotissa on auton venttiili tässä videossa oleva tilanne. Asustelen Mellunmäessä.
 5. Löytyisikö apuja Ninebot Onen pumppaamiseen. Venttiili on syvällä ja poikittain. Henkilöllä, jolta pyörän hankin, oli "jatkoventtiili" jonka avulla sen sai pumpattua. Olen yrittänyt metsästää samanlaista, mutta huonolla menestyksellä. (Intersport ja Motonet tsekattu -- ei ollut.) Onko ehdotustan mistä sellaisen saisi hankittua? (Tai jotain muuta ratkaisua pulmaan.)
 6. Eräs tuttu foorumilainen tilasi V8F:n jokin aika Wheel Riders Storesta AliExpressistä. Seurailen sen sujumista silmä kovana. Ensikokemuksena Alista Ninebottiini piti hankkia uusi laturi, kun joku oli varastossa tallonut pinnit vinkuralle: lähes joka aamu tulee pettymys tracking sivulla kun siellä ei ole kovinkaan usein mitään uutta kerrottavaa. Ninebot sinänsä riittäisi näihin tarpeisiin - kauppakassiksi tai tekniikan treenaamiseen, mutta nykyakulla ei luotettava range ole juuri 10km parempi. V8F:kin olisi huikea parannus. Plus että siinä olisi toimiva laturi. Kiitos vinkeistä, t
 7. Tämä kysymys kiinnostaa yleisestikin: mistä ostatte pyöriä? InMotion V8F kiinnostaisi ja puntaroin AliExpressin pitkähkön toimitusajan (ja mahdollista takuun toimimisen) ja eurooppalaisten kauppojen kalliimman hinnan välillä. Millaisia kokemuksia tai huomioitavia näkökohtia?
×
×
 • Create New...