Jump to content

Porkeman

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About Porkeman

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Finland
 • EUC
  Kingsong 16 S

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Minulle käy muut illat eli 17.00 jälkeen paitsi tiistai.
 2. Olen ajellut pääsääntöisesti Rantareittiä tai sitten vaan cruissaillut hiekkareittejä ja illan päätteeksi GPS:llä takaisin. Jos olette lähdössä, laittakaa viestiä. Voin tulla Niittykummun suuntaan klo 17.00 maisemissa.
 3. Voisin lähteä mukaan. Viestittäkää aikaa ja paikkaa.
 4. Olen kinnostunut lähtemään iltapäivälenkille. Viestitä lähtöpaikkaa ja tarkempaa ajankohtaa, niin tulen sinne. Voitaisiin hyvin lähteä täältä Espoon puolelta suoraan reitille.
 5. Ehdottomasti kiinnostaa ajella myös viikolla, etenkin kun nyt on ollut näin hienot kelit. Laittele ehdotusta tapaamiseksi. Näin kesälomalla voisi ajella myös päivällä. Itse olen ajellut enemmän täällä Espoon puolella, mutta autolla voi ottaa startin muualtakin.
 6. Oli hieno reissu Keskuspuiston ympäri. Kiitos @mrelwood ja @UniVehje. Otetaan alkavalla viikolla uusiksi, esim. sinne Oittaan kiertolenkille,
 7. 1. ja 2. vaihtoehdot on tullut osittain ajettua aikaisemminkin. 3. ja 4. vaihtoehdot ovat uusia tuttavuuksia. Näihin tulisin todennäköisesti autolla lähtöpaikalle, kun täältä Espoosta tulee jo jonkun matkaa. Kaikki vaihtoehdot kuitenkin käyvät minulle ja mielelläni olen lähdössä, jos nyt ei hirveästi ala satamaan. Ilmoita valintasi ja lähtöpaikka. Itse startailen Nöykkiön suunnalta.
 8. Pääasiassa olen ajellut Espoon puolella. Pyöräteitä ja kävelypolkuja menee ristiin rastiin esim. Keskuspuiston ympäristössä, kuten varmasti tiedätte. Myös Rantareitti Kivenlahdesta aina Helsingin keskustaan asti on varsin hieno.
 9. Onko viikonlopun aikana ketään lähdössä ajelemaan. Olisi mukava tavata muita pääkaupunkiseudun yksipyöräisen käyttäjiä. Espoossa ei ole vastaan tullut muita yksipyöräisiä.
×
×
 • Create New...