Jump to content

Paul K

Full Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About Paul K

 • Rank
  Member

Contact Methods

 • Website URL
  www.e1on.com

Profile Information

 • Location
  Finland
 • EUC
  KS-16S

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sanotaan, Helsinki-Mikkeli olisin kiinnostunut.. Miksei jopa Rovaniemelle kun on majapaikat ja sukulaisia tuolla. Keväällä uudella pyörällä.
 2. Niin, mutta on vaativuus lista. Jos vaatimuksenmukaisuus jää vain pehmoiseksi puheeksi ei se pitkälle kanna. Jokatapauksessa valmistaja ottaa silloin sen vastuun että vekotin vaatimutukset täyttää. Se vastuu ei sitten enää ole maahantuojalla. Jos jotain sattuu niin näitä pengotaan sitten.
 3. Saattaa muuten KingSong olla ainut valmistaja joka on CE merkit hommannut. Ainakaan Ninebotin Z sitä ei ole saanut, tietääkseni.
 4. Tuollaiset sertifikaatit on. Mutta muistettakoon että pitihän automobiilinkin edessä juosta varoituslippua heiluttava mies alkuun. SEMD1805119 KS-18L CE.pdf KS-16X_CE Certificate.pdf
 5. Tullimaksu on 6% pyörän maahantuonti kuluista ja alv 24%, minä maksan nämä kulut. Käytäntö on varmaan sama kuin missä tahansa muussakin kaupankäynnissä tai maahantuonnissa. Itse asiassa en ole nähnyt CE vaatimuksen mukaisuus todistusta. Ovat vain sanoneet että on CE todistus, tuo on hyvä varmistaa. Tuosta vastustaa, esim. jos kahvin keitin sytyttää tulipalon niin se kai siihen Komulaisen tapaukseen rinnastaen on sama kuin maahantuoja olisi palon sytyttänyt. Toinen juttu on jos asiakas esim. kaatuu pyörällä ja loukkaa itsensä. Millainen on myyjän vastuu?Vakuutus yhtiöt eivät näihin haluaa vakuutusta antaa. Riskien hallinnan näiden laitteiden osalta olen ajatellut niin että toimin osakeyhtiön alla ja kassavaranto kannattaa pitää pienenä.
 6. Tällä hetkellä ei ole yksipyöräisten suhteen minulla kun tuota KingSongia, mutta jos jotain mielenkiintoista ilmenee niin sitten tulee. Yleensä heillä menee tilauksesta viikko kun valmistavat ja lähettävät pyörän. Sitten toinen viikko menee matkalla. Postitus menee suoraan tilaajalle. Kaksi viikkoa on siis minimi aika. Jos Kiinassa on jotain lomia kuten heillä aika usein on niin työt seisahtuvat siksi aikaa.
 7. Nyt kun KingSong on ruvennut suitsimaan pyöriensä myyntiä vain heidän sertifioimien valtuutettujen jälleenmyyjien kautta. kysyin heiltä onko e1on.com heidän sertifioima jälleenmyyjä, kun eivät ole antaneet mitään sertifikaattia? Vicky sanoi että ilman muuta on ja lähetti seuraavan sertifikaatin.
 8. Asensin kotia tuollaisen liesi vahdin. Siinä lieden sähkösyötön väliin tuli tuo releboksi jota lieden päällä oleva lämpötunnistin ohjaa langattomasti. Sitähän voisi kehittää turvallisen pyörän lataus pisteen. Hmm, eikö tämä lähtenyt jo kerran?
 9. Eilen kun tulin Lidlistä täysi ruokakassi sylissä ajoin bussipysäkin ohi jossa oli kaksi naista. Heti pysäkin jälkeen minun piti kääntyä tiukasti oikealle joten hiljensin. Toinen nainen katsoi visiirin läpi silmiini ja sanoi toiselle. "Sitä olen vaan ihmetellyt kuinka tuolla voi pysyä pystyssä":)
 10. Tuota serial nro juttua en tiedä, tai olisiko jotain piraatti tuotteita. Muutenhan tuo tarkoittaa etteivät myönnä takuuta Kiinalaisten kauppiaiden pyörille.
 11. KingSongilta tuli seuraavanlainen tiedote: " Serious Declaration Hereby, KINGSONG inform to all users that please do not buy any KINGSONG wheels from any domestic sellers, and any speed decode, serial number lose, wheel lock and other issues are on your duty if buy from domestic sellers. A healthy market development need responsible and conscientious distributors to provide better after-sale services and considerate user guiding, as well as quick response. Please kindly tell each wheelers about this declaration to avoid any loss caused by buying KINGSONG wheels from domestic markets(Aliexpress &China agent). Thank you for kind understanding and supporting our KINGSONG policy."
 12. Tässä kalustokuva ja tunnelmia Kaivopuistosta sunnuntailta.
 13. Kerran oli talvena sellainen keli että ajo tökki kun hiekoitushiekka meinasi jumittaa renkaan. Minulla on nyt kaksi talvi ajo kautta takana ja laakerit alkoivat juurista viime talven jälkeen. Sinänsä talvi ajo yksi pyörällä ei ole sen kummallisempaa kun polkupyörälkäkään, mutta ihan uudella pyörällä en hennaisi lähteä. Se siinä täytyy muistaa että lokasuojasta saattaa sulaa 1,5 litraa vettä.
×
×
 • Create New...