Jump to content

Pasi

Full Members
 • Content Count

  180
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

229 Excellent

2 Followers

About Pasi

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Location
  Finland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. No niin. Hyvä laite, mutta en saanut toimimaan lumilaudan kanssa haluamallani tavalla. Myisin pois alennuksella 298€, jos joku tarvias? Ajettu yli 1km, mutta alle 2km.... Hakemalla Vartiokylästä, itä hki, mukaan laatikko ja kaikki+pitopohjat renkaisiin (kts aiempia kuvia). Jos tarvetta laita yv.
 2. Yritin rakentaa vähän pitävämpää pintaa Laitoin nyt kuitenkin kuvan ..v1.0 Kiva luisutella🤣 Pitää vielä toiseenkin pyörään laittaa pitopinta niin menee ehkä paremmin... Ei enää enempää kuvia kaxpyöräsistä 😎
 3. Joo sieltä mäkin omani ostin, yksi avattu paketti jäi jäljelle. Pikkasen jäisellä pihalla ajelin tänään ja ihan hyvin meni, vauhti oli kyllä vaan max. 5kmh. Kyllä yxpyörä on kuitenkin kuningas!
 4. Pakkohan se oli hakea. Sain rekisteröidyttyä ja liitettyä kännyyn. Pitäisi vielä ajaa 1km että nopeus vapautuisi. Kyllä siitä jotain keksii...
 5. Moi, meidän Prisma myy Ninebot miniprota -50%, 299e. Kannattaiskohan ostaa ihan muuten vaan, jos keksis jonkun vekottimen siitä. Juutuubissa on monennäköistä menijää rakennettu. Itse vähän mielessä lumilaudan kanssa risteyttäminen ... Olisihan siinä vissiin laadukkaat akut 310Wh ja 2x 400W moottorit. Hyviä talven jatkoja!
 6. Yritän päästä 13.30 kanssa Kalasatamaan, mihin tarkemmin (Isoisänsillan Kalasataman päässä?)?
 7. Aivan huippua. Ajaisin vielä uuden sillan kautta Kalasatamasta Mustikkamaan läpi ja Kulosaaren Kasinon kautta... Ja aivan Vanhankaupunginlahden rantaa pitkin, se on tosi makee. Milloin tää on tarkoitus ajaa?
 8. Tulen suurella todennäköisyydellä klo 15.
 9. Mä en pääse, loma jatkuu täällä Savossa vielä viikon. Pitäkää hauskaa.
 10. Ok, Jätetään väliin ja törmätään myöhemmin. Keksinkin jo muuta tekemistä.
 11. Onko huomenna ketään tulossa Kaivarin Kompassille klo 13? Itse pääsisin pitkästä aikaa paikan päälle. Luvattu sadekuuroja?
 12. Yritin pyristellä, että pääsisin huomenna Kaivariin, mutta emäntä ilmoitti meidän menevän fillareilla Pilvijärvelle. Ei muuta ku akut ladinkiin (2x60V 340Wh) ja yritän pysyä fillarillani (1500W) emännän luomufillarin perässä . Toivottavasti pääsen myöhemmin vielä kokeilemaan @mrelwood MSuper Xää. Mukavia ajeluja teille!!
 13. @mrelwood käviskö huomenna su Hakaniemi, Hilton Strand hotellin edessä, rannalla klo 13? Ajettais rantoja itään Vuosaareen ja Uutelaan asti. Sieltä pääsee metrolla tai euc takas...
 14. Moi, Mulla sunnuntaina 80% mahdollisuus päästä mukaan. Itäsuunta ois kyllä mulla hallussa ja just ajellu aivan huippu reittejä. Silti kannattais treffaa jossain Hakaniemessä tms. ja lähtee siitä huippu rantareittejä kohti itää? Jos klo 13 ei tuukaan ketään, niin siitä voi lähtee mihin vaan.
 15. So few pictures here, so I share one.. This was yesterday when I rode to my soccer game (we lost 0..5 )....
×
×
 • Create New...