Jump to content

Teflow

Full Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About Teflow

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Finland
 • EUC
  -

Recent Profile Visitors

67 profile views
 1. 1300 lähti ja takuuta yksi vuosi. Akuille oli erillinen 6kk takuu
 2. Sulla tais tilaus olla suoraan tehtaalta? Mä tein viime metreillä takinkäännön ja tilasin pyörän EUCsalesta kun myyjä ilmoitti viime viikolla että heille on stockia tullut. Alun perin piti tilata eunicyclesista.
 3. Täällä ainakin yks tuleva ajaja! Mielestäni täällä foorumilla ainakin muutamia Turkulaisia, mukaan lukien ystäväni joka sai minut tähän touhuun mukaan
 4. Tesla V3 lähti tänään matkaan! Katsotaan ehtiikö perjantaiksi perille niin pääsee viikonloppuna reenaamaan
 5. Pohdinta tuli päätökseen ja tilaukseen lähti myös tuo Tesla V3! Toiveissa on että pyörä saapuisi käsiini viikolla 20 sillä myyjän mukaan Tesla V3sta tulee heille 12.5., toivotaan että arvio on kohdillaan niin pääsee piakkoin reenaamaan!
 6. Päivitystä; Ryszard vastaili että "more probably 12th of may", päivitti tuon myös nettisivuilleen. Hankala kyllä päättää varsinkin kun ensimmäinen pyörä kyseessä. Teslan pidempi range ja nopeus kiinnostaa, mutta tuo V10F käsittääkseni hieman ketterämpi? Tänään tuli onneksi AE-keissi päätökseen joten seuraavana "ongelmana" on vain valintojen maailma Noihin lukemiin ei (ihan vielä) ole päästy, mutta lähellä ollaan Eiköhän se tästä ratkea lähipäivinä että mikä pyörä lähtee tilaukseen!
 7. Thanks! Mä itse kans huomasin että heillä on tulossa tuota Tesla V3:sta! Harkinnassa myös Inmotionin V10F jota saa 1200 eurolla EUCsalesta https://eucsale.com/euc-transport/inmotion/v10f.html. Jos ei EUCsalella ole stockia niin näytti tuolla eunicycles.eulla myös olevan V10F stockissa (inasen korkeemmalla hinnalla). Täytyy tosin alkuun tehdä päätös kumpi pyörä lähtee hankintaan vai tuleeko loppumetreillä vielä joku villikortti hihasta.
 8. Hieno tietää että muitakin hiljattain kiinnostuneita löytyy Turun seudulta! Olin itse alkuun "vahvasti" EUC:n hankkimista vastaan sillä jotenkin epäilin että sitä tulisin niin paljoa käyttämään että voisin perustella itselleni sen hankinnan, mutta kavereiden hypettämisen sekä lukuisten videoiden katsomisen jälkeen olen myyty. Nyt pitäisi vaan löytää se oikea pyörä alle mahdollisimman nopeasti sillä en jaksaisi enää odottaa, varsinkin kun viimeiset neljä viikkoa mennyt AE-myyjän valheiden kuuntelemiseen.
 9. Tuli muuten mieleen että jos jollain on myydä käytettyä pyörää niin saattaisin olla kiinnostunut! Sen sijaan että palstatilaa kuluttaa täällä niin mulle voi laittaa speksejä yksityisviestillä, itse en voi foorumin noobina laittaa yksityisviestejä kenellekään. Sijaitsen itse Turun nurkilla, mutta pääsen tarvittaessa hakemaan myös Espoon lähistöltä.
 10. Thanks, voi siis harkita sieltä tilaamista vaikka luottokorttia ei voikaan käyttää. No worries, I'm quite familiar with the London language Good to hear some positive feedback about the store, might as well make an order from there after I can resolve my current dispute situation (wouldn't want to have two overlapping orders).
 11. Tervehdys! Otin ensimmäisen askeleen EUC:tä kohti noin kuukausi takaperin kun laitoin tilaukseen MCM5 v2, alkuperäinen toimitusaika oli 2-5 päivää "Euroopan varastosta", mutta hommaan tullut matkan varrella hieman muuttujia mikä johti lopulta siihen että laitoin disputen tilauksesta ja nyt odottelen rahoja takaisin (onneksi maksoin luottokortilla). Kyseessä Aliexpressin Green and fashion travaling shop jolla ilmeisesti kaksi muutakin liikettä (Intelligent walking store & CHICWAY Global Store). Vahva suositukseni on välttää näitä liikkeitä sillä he tosiaan lupailevat tyhjiä ja valehtel
×
×
 • Create New...