Jump to content

Jyffe

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jyffe

 1. Varusteasiaan: onko kukaan kokenut tarpeelliseksi hommata suojashortseja. https://www.24mx.fi/crossivarusteet/crossisuojat_c15/suojasortsit_c33/suojashortsit-leatt-3df-50_pid-PM-2403730 tai munuaisvyötä https://www.24mx.fi/crossivarusteet/crossisuojat_c15/munuaisvyot_c168/munuaisvyo-3df-35_pid-PM-2403728.? Itse kun tipahdin pyörän päältä isku kohdistui juuri tuonne alaselän / pakara-alueelle.
 2. En tiedä mikä on vikana varmaan mosfetit kärähtäneet. Eli alempi boardi on tulossa. Toivottavasti ne jonkinlaiset ohjeet laittavat boardin vaihtamiseen ja rekisteröitymiseen jos sellaista tarvitaan.
 3. Sain tiedon, että saan V11:een takuuseen uuden mainboardin. Tarvitseeko vaihtamisessa ottaa mitään erikoista huomioon? Muuta kuin ruuvailee vanhan pois ja uutta tilalle.
 4. Hyvä, palaamme asiaan kun tiedetään saako takuuseen uuden boardin.
 5. Kysely laitettu myyjäliikkeelle, odottelen vastausta. Onko Mankkaan pajalla innostusta alkaa autteleen boardin kunnostuksessa, jos ei onnistu takuuseen uuden saamista.
 6. Kaaduin viikonloppuna V11:lla. Laite hyppi n. 20m asfaltilla. Pyörään tuli muutama kolhu ja näytti toimivan. Joten ajattelin ajaa sen hiljaa kotiin. Parin kilometrin päästä, kesken ajon sammui kokonaan, ilman varoituksia. Tuli siis toinen kaatuminen heti perään. Nyt laite on täysin mykkä, omituisuutena vaikka ottaa akun johdot irti, ei pyörä pyöri vapaasti (kuten jarruttaisi jotenkin). Kun irrottaa vähintään kaksi moottorin virta johtoa, alkaa rengas pyörimään vapaasti. Onko siis main board kärähtänyt? Onko antaa vinkkejä miten saisi taas toimimaan.
 7. https://photos.app.goo.gl/FRoTp96KPp7eSS3j6
 8. Sain uuden V11 moottorin ja 3d tulostetut suojat. Heräsi kysymys kumpaan suuntaan tuo lipare kuuluu, kuten kuvassa vai ylöspäin?
 9. Virmis uusin. Herja tulee suoraan, eli ei pysty edes nousemaan päälle. Pitää mitata tuon laturin voltit. Mitä pitäisi olla, ilman kuormaa? Suoraan laturin päästä mitattuna yleismittarilla? Voiko vakio laturin voltteja säätä? Saako kokopakettia auki?
 10. Inmotion V11 täyteen latauksen jälkeen käynnistäessä, alkaa huutamaan "overload" ja kallistaa laitteen eteenpäin. Resetointi ei auta. Toimimaan saa kun nostaa laitteen pari kertaa ylös ja antaa ajaa itsensä "tilttiin". Tehnyt nyt useammalla latauksella perän jälkeen, ja vain täyteen latauksen jälkeen. Laturi lataa 85,1V asti. Onko se liikaa ja kun moottoria ajaa muutaman kerran niin jännite laskee vähän ja taas päästään eroon tuosta overloadista? Onko vastaavasta kokemusta / antaa neuvoa asian korjaamiseksi?
 11. Onko nämä ne suojat joita kannattaa käyttää: https://www.thingiverse.com/thing:4741590, onko tiedossa mistä näitä voisi ostaa valmiiksi tulostettuna? Jälleenmyyjä lupasi lähettää alustavasti uuden moottorin, onkohan niissä jo nyt paremmin suojatut laakerit vakiona? Ainakin sivuilla lupailevat " The wheel you will receive will be from the 4th production batch of InMotion with the newest motor and no bearings issues."
 12. Niinhän siinä kävi, että 250km ajettu V11 alkoi laakerit pitämään kauheaa vikinää. Odotellaan mitä jälleen myyjä vastaa asian korjaamiseksi. Voiko laakeri jumia ajossa kokonaan, että leikkaa vauhdissa kiinni?
 13. Kiitoksia, Ostin MyEWheel Europesta. Laitoin sinne viestiä, katsotaan mitä vastaavat. Virtanapin resetointi ei auta. Eli laite on täysin pimeä. Akku oli täysi kun lähdin, kun laturin laittaa kiinni punaiseksi valo menee, en tiedä voiko siitä päätellä ottaako latausta vastaan.
 14. Sain eilen Inmotion V11:n, harjoittelin sillä eilen parkkihallissa ja opin jo jonkin verran ajamaankin sillä. Tänään sillä lähtiessä jälleen harjoittelemaan, niin toisella yrittämällä heilahdi jonkin verran, laite ei kuitenkaan kaatunut, se meni täysin pimeäksi. Eikä lähde enää päälle. Tiedättekö onko siinä jotain suoja sulaketta, vai pitääkö lähettää takaisin, jotta saavat sen taas ajokuntoon?
×
×
 • Create New...