Jump to content

Wolverine

Full Members
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 Excellent

About Wolverine

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Espoo, Finland
 • EUC
  GPad 14Solo 2020

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tämän ymmärtämiseksi sinun on tiedettävä sähköopinlait ja säännöt, joita ovat mm. Ampéren laki, Ohmin laki, jännitteen- ja virranjakosäännöt. Korkeamman jännitteen EUC-t otettiin käyttöön, koska ne vaativat vähemmän virtaa saadakseen aikaan sama tulos, kun pienemmän jännitteen EUC-t. Näin olleen rasitetaan huomattavasti vähemmän elektroniikka ja kaapeleita. Tämän osaamisen avulla rakennettaan suuritehoisia EUC pyöriä, jotta ne eivät rikkoutuisi. Tämä puolestaan tarkoittaa, että EUC-n jännite ei jää missään tapauksessa pelkästään 100V.
 2. @BossManaatti Tervetuloa foorumille! Olen seurannut youtube-kanavaasi pitkään ja olen iloinen, että teet videoita suomeksi. Valitettavasti jokainen huono käytös liikenteessä on haitaksi meidän pienelle yhteisöllemme, koska yksipyöräiset eivät ole laissa tarkalleen määritelty. Siksi on parasta kuitenkin pysyä lainsäädännön oikealla puolella ja noudata sääntöjä. Tervetuloa vielä kerran ja toivotamme hyviä kilometrejä sinulle!
 3. @mrelwood Minkälaisia nastoja käytät ja minkälaisia sisäkumin suojia? Aliexpressissä pienimmät saatavilla olevat nastat ovat kokoluokka 4/9mm.
 4. Ei tarvitse huolehtia renkaan kantavuudesta. Meidän tarvitsee vain varmistaa, että rengas on oikeakokoinen ja se, että rengassa on tarvittava määrä ilma eli painet ovat kohdillaan.
 5. Foorumin jäsenet ovat maininneet useasti https://eucsale.com/ sivuston. Kyselin Inmotion V10F hintaa ja sain vastaukseksi 1180 euroa (hinta sisältää toimituskulut). Muut sivustot ovat vähintään 100 euroa kalliimpia. Toimitukseksi hän lupasi 5 työpäivä. @Tasku ja @UniVehje Miten maksupuoli on hoidettu (luottokortti, pankkisiirto)?
 6. Kylmissä akuissa on suurempi sisäinen vastus, eivätkä ne ota vastaan yhtä paljon virtaa kuin lämpiminä. Puoliksi purkautunut akku, joka on esimerkiksi -18° asteen lämpötilassa, ottaa vastaan vain 5–6 prosenttia kapasiteetistaan.
 7. Suomessa asuvat ihmiset tilaavat seuraavista paikoista: https://kebye.eu/en/ http://www.MyEwheel.com http://www.e1on.com http://eunicycles.eu/ https://voltride.com/ https://www.aliexpress.com/ https://www.gearbest.com/
 8. Tori.fi Onewheel (155 euroa) on ollut muutaman vuoden ajamatta ja ei ole ladattu ollenkaan. Tori.fi Gotway mSuper V2 (500 euroa) on neljä vuotta vanha, ajettu vain kesäisin. Ei tietoa miten on talvisin varastoitu. Myyjä haluaa saada vähintään 350 euroa. Tori.fi Orb wheel x2 (79 euroa) on neljä vuotta vanha, kunnosta ei tietoa. Ehkä paras vaihtoehto Tori.fi on Sähköyksipyörä/ Unicycle (150 euroa), en ole ottanut yhteyttä myyjään. Itse ostin lopuksi upouuden GPad 14Solo, hinta 120 euroa, Voltride.
 9. @Hude Ehdottomasti kannattaa tarkastella tätä aihetta. Tässä on kaikkien aikojen paras vertailutaulukko: https://forum.electricunicycle.org/topic/17309-up-to-date-euc-comparison-table/
 10. Jokaisella pyörällä on omat ominaisuutensa. Asia monimutkaista vielä se, että saman valmistajan eri pyörillä voi olla hyvin erilaiset ominaisuudet. Onneksi jokaiselle maulle löytyy oma tietynlainen pyörä. Ostin GPad 14 Solo opiskelua/harjoittelua varten, maksoi uutena 120 euroa. Tämän kokemuksen perusteella päätän, että ostanko itse Inmotion V10F vai V11.
 11. Tervetuloa Hude! Mikä on budjettisi? Emme voi mitenkään suositella King Song tuotteita juuri nyt, koska heidän asenteensa asiakkaisiin on erittäin huono. Jos haluat saada EUC:n, jossa on jousitus, kannattaa tutustua Inmotion V11: een. Tällä hetkellä on kolme valmistajaa, joista valita sopiva yksipyörä: Inmotion, Gotway ja Veteran. Mitä etsit tarkalleen (jousitus, kevyt paino, yhdellä latauksella >50 km, suuri huippunopeus, raju kiihtyvyys jne.)?
 12. Parempi linkki @Zwheeler kameraan: https://www.aliexpress.com/item/33008592262.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.74e41ab0E1yzHI&algo_pvid=f3fd3067-e5ee-4dd1-be8b-4225086c1979&algo_expid=f3fd3067-e5ee-4dd1-be8b-4225086c1979-0&btsid=0be3764315989367220815439efe79&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_
 13. You are absolutely right and that is why we aren't the bad guys and we will not do something that is against good traditions and laws. As I have written many times before, the option is not to buy KS products and not to recommend them to anyone. At the some point, the company needs to change its attitude towards customers or close the doors.
 14. There are three types of hackers in the world: Black Hat Hackers, White Hat Hackers and Grey Hat Hackers. You don't ever never know which one you end up with. This is a very slippery road to choose and in any case, this should be avoided.
 15. Tämänkaltaiset bloggaajat tuovat sähkökäyttöisille vehkeille huonon maineen. Kaatumisestä aiheutuvat vammat ovat ihmisen oma syy, jos hän ei käytä kypärä/suojavarusteita. Lisäksi hän käytti laitetta, jolla on CE hyväksyntä eli kyseinen tuote täyttää EU:n direktiivien ja asetusten olennaiset vaatimukset. ”ne ovat myös todella vaarallisia” - Päinvastoin, ne eivät ole vaarallisia, jos niitä käytetään oikein ja ihmiset käyttävät suojavarusteita. Linkki uutiseen: https://www.is.fi/viihde/art-2000006605332.html
×
×
 • Create New...