Jump to content

Wolverine

Full Members
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

51 Excellent

About Wolverine

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Espoo, Finland
 • EUC
  GPad 14Solo 2020

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kyllä, näin se oli lyhyesti. Tämän lisäksi Kiinan ulkopuolella oli paikallisissa kaupoissa näitä pyöriä myynnissä. Lukitsemalla pyörät KingSong uskoi rankaistavan jälleenmyyjiä, mutta itse asiassa uhrina olivat asiakkaat. Lisää tähän vielä turistit, jotka kävivät Kiinassa lomailemassa ja ostivat paikallisesta kivijalkamyymälästä pyörän, niin kotimaassaan näillä ei tehnyt enää yhtään mitään. Aikamoinen sotku. Ajattele sitä sellaisenaan, että ostat auton ulkomailta, tulet Suomeen sen kanssa ja sitten se lukitaan, koska sitä ei ole tarkoitettu Suomen markkinoille. Absurdi, eikö olekin. Näin synty
 2. Vähän aikaa sitten oli KingSong tunnettu nimeltään LockSong. Onko tilanne nyt muuttunut ja olemmeko valmiita uudelleen suosittelemaan ja ostamaan pyöriä kyseiseltä valmistajalta?
 3. @TurbomiäsTervetuloa foorumille! Suomi on pahasti jäljessä muista maista näissä vuokraus jutuissa. Varmaankin lainsäädäntö estä tämän alan kehityksen. Itse ajattelin vähä enemmän sellaista kaverilta kaverille lainausta, kun aika monella on kotona enemmän, kun yksi pyörä.
 4. Onko kukaan ajatellut vuokrata ylimääräistä yksipyörää muille? Tai jopa perustaa tällaisen yrityksen? Kaikkea muuta saa vuokrata, miksei yksipyörä.
 5. Kuinka tärkeä on pedaalien koko? Yritin löytää tietoa foorumilta, mutta valitettavasti en löytänyt. Minun nykyisessä yksipyörässäni (GPad 14Solo) on pedaalien koko noin 170x110 mm. Kenkäni koko on 44/45 ja minusta tuntuu, että pienet pedaalit ovat se syy miksi en pysty ajamaan kerrallaan enemmän kun 5 km. Mitä mieltä olette asiasta? Mistä löydän tietoa pedaalien koosta, onko ylipäätään sellaista paikka netissä? Lisän myös kuvat. Pystyn vain ja ainoastaan ajamaan Sievi-turvakengillä, koska ne ovat tukevia ja jämäkkäitä (ei ergonomisia). Wildling on paljasjalkakenkä ja valitettavasti näill
 6. En ole vielä kertakaan avannut oma EUC:ta. Suurimalla osalla yksipyöräisistä on toisella puolella yleensä tilaa toiselle akulle. En usko, että GPad edes tarjoaa toista akkua tälle mallille.
 7. Minä (lue aikuinen mies) ajan yhdellä latauksella noin 7–8 km, mutta tyttäreni pääsee sillä yli 10 km yhdellä latauksella. Mitä mieltä Voltride on tästä asiasta?
 8. @meizsi Pahoittelut viivästyneestä vastauksesta. Voi harmi, että sinulla on tällainen tilanne! Minulla ei ole ollut mitään ongelmia kyseisen pyörän kanssa. Sillä mennään säällä, kun säällä. Se on saanut aikamoista kyytiä jatkuvasti, mutta silti se toimii. Latautuuko se edes? Miten ensimmäinen lataus onnistui? Minun pyörässäni oli latauspiuha kiinni ensimmäistä kertaa melkein 20 tuntia. Sillä tuotteella on 6 kuukauden takuu, jos muistan oikein.
 9. 4x9 mm studs and inner tube protector are used by some of our fellow riders. Example of inner tube protector: https://www.ttenitl.com/index.php?main_page=product_info&products_id=111321 4x9mm are smallest tire studs on the market and they should do fine: https://www.aliexpress.com/item/32841550356.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dDzPeu2
 10. @Unventor Unfortunately, I haven't found proper tire yet. The best solution is still this one (16 x 2.4 Inch (64-305) Trials Tire): https://www.einradladen.com/16-x-24-Inch-64-305-Trials-Tire V10F original tire size is indeed 16x2.5 but it seems like this one fits also. Obviously there are differences compared to the original tire, but I believe that by adjusting the tire pressure, a suitable compromise can be made. Our fellow riders @Cychotic, @StuartLand @Zopperhave tested it and they seems to be satisfied with it. A huge thanks to everyone!
 11. Moi @Turre Jos olet valmis matkustamaan Viroon, niin Tallinnassa on suuri Voltride niminen kivijalkamyymälä/nettikauppa mistä löytyy myös virallinen huolto ja tietysti vuokraus. Voit kokeilla eri sähkövempaimia ja ostaa vaikka osamaksulla. Valikoimasta löytyy sähköpotkulaudat, sähköiset rullalaudat, yksipyöräiset tasapainoskootterit, sähköiset surffilaudat, tasapainoskootterit, Power potkulaudat jne. https://voltride.com/fi/
 12. Tilasin samat nastat aliexpressistä hintaan 8,50 eur (sis lähetyskulut).
 13. @FinRider Täältä saat alkuperäisen osan: https://www.aliexpress.com/i/32936466841.html
×
×
 • Create New...