Jump to content

Rolzi

Full Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 Excellent

Profile Information

 • Location
  Finland
 • EUC
  GW MSP (HT), Mten3 84v, Sherman incoming

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Suunnittelin tässä kesäksi kivaa reittiä Saloon porukassa ajattevaksi: https://www.komoot.com/tour/305506508?share_token=aFu2En2eoXvsRTjmh4dYGk3EPEjHzeiZ5M9a6JnB5V7pD1Xaem&ref=wtd Reitiltä löytyy: - Joenvierusajelua. - Peltopolkua. - Metsää. - Puista Museosiltaa. - Hylätty rautatiesilta. - Mahdollisuuksia poiketa hieman reitistä, mikäli haluaa kokeilla pyörän offroad tehoja. - 2 vesitornia. - Nokian puhelimien vanhojen valmistustilojen ympäriajo. Salora myös. - Taukomahdollisuuksia näköalapaikoilla. - Mahdollisuus ladata pyörää puoles
 2. The information I was provided by the seller is that the new Sherman batch with rised pedals has orange buttons around the LCD panel. That should make it easy to recognize the latest batch.
 3. Wheel riders store. Sama mistä MSP tilasin kanssa.
 4. Pistin Veteran Shermania tilaukseen. Uusi versio nostetuilla pedaaleilla. Näyttö on näköjään vaihdettu myös uuteen, ilmeisesti paremmin vettä kestävään. The wait begins.
 5. Kävi niin että kivasti kiveen pamautin ja vannehan siinä vääntyi. Sisäkumi myöskin puhkesi niin, että ei valitettavasti paljon goop auttanut. Vauhtia oli noin 30 hiekkatiellä ja ensimmäisen kerran oli töksäys niin kova, että meinasi jalat lentää polkimilta. Kantapäillä ajellen sain kuitenkin pysäytettyä normaalisti. Tässä kuvia vanteesta ja MSP sisuskaluista: https://imgur.com/a/8EEuubM Huomenissa varmaan soittelen johonkin ammattipajaan ja kyselen vähän onnistuisiko vanteen suoristus. Oliko tuo sisäkumi ihan perus tavaraa, vai kannattaako sitäkin yrittää ensin paikata
 6. Olin huomiseksi tulossa Helsinkiin päin. Kävi kuitenkin niin, että joku ötökkä pääsi puraisemaan niin kovaa että puoli kättä turvoksissa ja tulin juuri lääkäriltä antibioottien kanssa. Sen siitä saa, kun pyörii metsissä kaikki päivät tuon pyörän kanssa. Voi olla että tulee ensimmäinen tauko pyöräilyyn, kun ei saa mukavasti suojia päälle.
 7. Tulen mielelläni käymään täältä Salosta kruisailun merkeissä. Tähtään myös Hesaan tulemista tuohon seuraavan sunnuntain miittiin. Olen tässä parin viikon aikana löytänyt täältä Salostakin jo todella hienoa tietä ja polkua. Ihan eritavalla avautuu lähialueet tämän harrastuksen parissa. On muuten geokätköily erittäin makoisaa hommaa näiden laitteiden kanssa.
 8. Oman GOOP pulloni ostin UK Amazonista. Saksan Amazonista syystä tai toisesta peruivat aina tilauksen.
 9. Tässä Relive tämän päivän miitistä: https://www.relive.cc/view/vDqgJyozPG6 Oli kyllä hieno päästä paikalle ja todella mukavaa porukkaa kaikki. Yritän jatkossakin päästä mukaan ja kovemmille lenkeille kunhan jalat rupeaa kestämään.
 10. Jeps, olen tulossa huomenna. Autoilen 110km täältä Salosta. Nähdään!
 11. Sama, eilen oli kohtuullisen lähellä. Auto tuli ihan täysiä jarruttamatta ja suojatien alku oli vielä sellainen paikka että siinä kohtuu jyrkkä alamäki juuri ennen suojatien alkua. Kaikki taidot sai ottaa käyttöön että sai jarrutettua ajoissa ja otettua penkillisestä pyörästä kiinni alamäkeen. Kiitos, tämä on kyllä arvokas tieto!
 12. Oli yhteydessä puhelimeen kello 12 - 20. Tänään kävin heittämässä 2x15km lenkkiä ja oli myös silloin kokoajan käytössä. Oli varmaan yhteensä 4 tuntia yhteydessä euc worldin kautta. Tuossa kello 20 maissa oli 25% jäljellä. Ostin käytettynä Saksan Amazonista noin 30 euron hintaan. Näyttäisi olevan valmistettu 2014. Itse pyörässä noin 60% jäljellä 30 kilsan jälkeen. Hain kaikki pienet metsätiet, polut ja mäet missä pääsi pyörää testaamaan. Asensin kanssa peilin kypärään ja pistin GOOP mössöä pyörän sisään. On kyllä ollut melkoinen tykästyminen tähän lajiin neljän päivän aikana
 13. Näin sain pidettyä hieman kipua loitolla, että sain kolmisen tuntia harjoittelua: Nyt kun pääsee jo hyvin liikkeelle ja ei purista pyörää enää tuhannen timantin voimalla, niin rupeaa kipu jo muutenkin lievittämään. Pyörän paineen laskeminen 30 psi -> 25 psi muutenkin helpotti huomattavasti pyörän hallintaa. Nyt pääsee jo liikkeelle 8/10 yrityksestä ilman tukea. Huomenna ensimmäistä kunnollista matkaa. On mahtava tapa seurata nopeutta ja pyörää tämä pebblen käyttäminen: Juu bluetoothista tosiaan johtui ylimääräiset piippaukset.
 14. Tässä vähän fiiliksiä ensimmäisestä opettelukerrasta: Luulisin että nuo piippaukset johtuvat siitä, että en vaihtanut vielä vakio 20kmh rajoitetta. En koskenut varoituksen piippaus asetuksiinkaan tuolta euc world sovelluksen kautta. Luin tosin että voisi olla kyseessä myös hall sensor? Kokeilen varmaan huomenna asentaa nuo Nikolan pedaalit. Mukavasti on pohkeet mustelmilla. Mahdollisesti voisin myös viikonlopuksi ajella Helsinkiin päin, mikäli ei satu mitään kummallisempaa harjoitteluvaiheessa.
 15. Mulla sama juttu. Ollu Puolassa 17.4. alkaen. Tulevana lauantaina tulee Alin kaupan takaraja vastaan. Ilmeisesti voivat kuitenkin pidentää tuota takarajaa 120 päivään asti, eli odotellaan vaan rauhassa.
×
×
 • Create New...