Jump to content

mozart

Full Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About mozart

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Suomi, Tampere
 • EUC
  Airwheel X3, Q5, KS18XL (updated L).

Recent Profile Visitors

64 profile views
 1. XL cover is not brace, it is flat. Watch video:
 2. Ostin Motonetista tarralla kiinnitettävän laajakulmapeilin, liimasin sen jumppamatosta tehtyyn kiilaan ja siihen tarranauhan, hanskassa tarranauhan toinen(pehmeämpi) puoli. Helppo vaihtaa toiseen hanskaan kun laittaa vain tarranauhan kaikkiin ajohanskoihin.
 3. You must have also calibrated the gauges of your cars?
 4. The actual EUC tires are not made, all are for bicycles or children’s motorcycles.
 5. Onko tämä sopiva KS 18l / xl? https://www.huskybicycles.com/cst-bicycle-tire-18x250-c-1488-all-black.html Edit: It is not worth ordering here in Finland, transport of two tires is $ 126 !!!
 6. Kannattaa miettiä myös takuuasioita, pyörän palautus Kiinaan omalla kustannuksella ei ole halpaa eikä yksinkertaista.
 7. This is okay, I found the dealer list and Eunicycles.eu made a great deal.
 8. Where to buy Kingsong 18XL batteries?, should also be shipped to Finland.
 9. Vedenkestävä vaseliini, soveltuu myös tiivistykseen. Esim:https://m.motonet.fi/fi/tuote/600100/CRC-Super-Adhesive-Grease-Vesivaseliini-100-ml
 10. Kielitaidottomana olen iloinen jo etukäteen, säätövalikoita on niin paljon että yleensä menee väärin jos yrittää jotain muuttaa.
 11. Laturin käytön tunnustin myyjälle itse, olin jo maininnut siitä täällä niin turha moista olisi kieltää. Onneksi sain paikannettua ongelman kun avasin toisen akun, jokainen joutuu päättämään minkälaisessa tilanteessa turvautuu takuuseen vai korjaako omalla vastuulla.
 12. En alkanut edes selvittämään mitä lähetys Irlantiin olisi maksanut, ostin Akkulasta kaksi kennoa ja tinasin kiinni. Aikaa meni kolmisen päivää ja pyörä on taas kunnossa, kokonaisen pyörän edestakainen merimatka ja tutkiminen olisi voinut kestää kauan, lisäksi olisin joutunut varmaankin maksamaan mahdollisen korjauksen kun olin käyttänyt "kolmannen osapuolen" laturia.
 13. Ainoastaan viallisessa akussa, toisessa akussa tuli normaali jännitelukema. Avasin akun ja siellä oli yksi kennopari 0v, tilasin Akkulasta kennot ja tinaan kiinni. Siihen asti mennään yhdellä akulla. Myyjä olisi halunnut koko pyörän tutkittavaksi, joten tämä menee nyt omaan piikkiin.
 14. Sain aamulla idean mitata akulle menevistä punaisesta+ ja sinisestä-(latauksen miinus?), lukema oli normaali mutta kun kytkin hetkeksi laturin niin jännite nousi 145V. Laturin irroittamisen jälkeen jännite laski vähitellen n. 5sek. takaisin akun lukemaan. Laitoin videot kummankin akun mittauksesta myyjälle, toivottavasti se riittää vakuuttamaan heidät.
 15. Jännitteet on nyt 80,2V ja 81,7V, tuo vajaampi on se akku mikä estää latauksen käynnistymisen. Pyörä on ostettu Irlannista eikä huvittaisi sitä laittaa postiin, maksu voi olla ihan mitä tahansa, akkua ei tietääkseni voi lähettää irrallisena. Uusia akkuja ei tuohon tunnu löytyvän, xl:n akkuja olisi mutta pitäisi laittaa molemmat.
×
×
 • Create New...