Jump to content

Pauli Paananen

Full Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About Pauli Paananen

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Espoo, Finland
 • EUC
  Kingsong 16x, ninebot minipro 320

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nyt myytävänä Segway ninebot minipro 320. Ajettu vain 320km joten lähes uudenveroinen, mukaan myyntipakkaus kaikkineen! Ihan säälittää myydä tätä mutta ajanpuutteen vuoksi pakko. Hinta 285€ ja sijainti Espoo Leppävaara.
 2. Myynnissä hieno duhan merkkinen prätkätakki hintaan 50€. Maksoin 70€ ja on siis uusi. Sopii s-m kokoiselle mainiosti. Itselle oli liian pieni. Takissa kyynärpäät ja olkasuojat, samoin ala,- ja yläselkä suojat. Sijainti Espoo Leppävaara.
 3. Joo 16x saapui eilen ! Aattelin että komea ulkomuoto lisää myyntiarvoa ;D
 4. Nyt olisi kaupan modattu v8, 1600km ajettu. Alkuperäisten pedaalien tilalle vaihdettu isommat v10 pedaalit, lisäksi renkaaksi vaihdettu leveämpi 2,5" rengas joten ajomukavuus on taattu! Mukaan tulee halutessasi alkuperäiset pedaalit, rengas sekä myyntipakkaus. Hinta 575€. Sijainti Espoo Leppävaara.
 5. Kiva oli nähdä uusia tyyppejä ja hienoa kun lähdit Johan mukaan, hienostihan se sulta jo lähti sujumaan! Erittäin mukavan pätkän oli @mrelwood löytänyt ajelua varten. Pistä toki watsup ryhmä pystyyn,se toimii nopeammin viestinnässä tarpeen tullessa ainakin äkillisissä asioissa.
 6. Hienoa että opetit uuden kaverin alkuun. Mun kiitokset menee @mrelwood:ille kun opetit mut tän hienon lajin pariin!! Ps.laitahan infoa miten käsipeili toimi jos itekin hommaisin tollasen.
 7. Jep Kansalaistorin kulmilla myös hyvä kokoontua! Tervetuloa vaan uudet foorumilaiset!
 8. Kuulostaa mukavalta, mielellään tuon lenkin kävisi joskus läpi kun saa toisen pyörän siellähän lienee se Pekka Halosenkin kuuluisa ateljee-hirsitupa joka kuulemma näkemisen arvoinen.
 9. Lauantaina messissä sen mitä v8 kantaa, Leppävaara ja koivuhovi käy molemmat koska juna-asema lähellä
 10. Samoin aliexpressistä ostin viime syksynä v8:n hintaan 757€. Olen mitä ilmeisimmin myymässä sitä pois tänä kesänä kunnes tilaamani 16x saapuu mikäli v8 original malli leveämmillä pedaaleilla/renkaalla kiinnostaa.
 11. Mulle käykin vaan parilliset viikonloput mittejä ajatellen mutta eiköhän vielä nähdä jossakin miitissä
 12. Se olis kyl mukavaa, toivottavasti saadaan järjestettyä
 13. Näinpä se taitaa olla! Kunhan pääsisin koeajolle niin sais vähän käsitystä jos vaikka FunkyWheeling antais koettaa 😉
×
×
 • Create New...