Jump to content

FunkyWheeling

Full Members
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

95 Excellent

About FunkyWheeling

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 05/13/1979

Profile Information

 • Location
  Finland
 • EUC
  KS-16S 840Wh, Nikola+ 1845Wh

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hyvä, ettei sattunu pahemmin kummallekkaan. Ajellaan varovasti. Pian kieltävät koko touhun, vaikka syy olisi pyöräilijässä. Itellä eilen melki lähti henki. Ajelin autotiellä kun ei kevyenliikenteen väylää tienposkessa. Jyrkkä alamäki ja vastaan tuleva pakettiauto ylinopeutta päätti vaihtaa vastaan tulevien kaistalle suoraan kohti. Nopealla väistöliikkeellä omakotitalon pihaan ja jonkun autotalliin. onneks ovi oli auki ja sain pysäytettyä sinne. Muutama kirosana kyl lensi, mutta autoilija näytti vaan kesoo.
 2. SF katu ajajat testaa. Tuntuis olevan hieman parempi pyörä aloittelijoille. Ehkä se siitä viä paranee ajan myötä. "s18 is a beautiful woman that will only give you problems"
 3. Juu. Tämä kyllä saa ihmiset reagoimaan kun tuttu ääni. Lähettivät vaan pirulaiset ilman kiristysnyöriä, mutta hiuslenkki ajoi asiansa. Reklamoin, mutta eivät kauheemmin vastanneet s-posteihin.
 4. Kesän lämpösin päivä takana ja 2000km menee pyörällä rikki. Aivan päätön kapistus. Rengas osoittaa sileitä kohtia joten vaihto lähestyy. Hieman arvuuttelin vaihdanko rengas merkkiä, mutta tuo z10 mäinen pystyssä pysyminen mutkissa on sen verran vakuuttava etten lähde kilpailevaan rengasmerkkiin. Joutu tilaan heti kerralla 2 kun näyttää kuluvan sen verran nopeaa. Eiköhän niillä tää kesä mennä. Ensi kesäksi tuo Sherman hieman kutkuttelis, mutta rengastus siihen on vaihduttava enne kuin uskallan sitä vakavasti harkita.
 5. Marty kyllä laitto hyvän ensivaikutelma videon. Jäin kuitenkin kaipaamaan pyörän avaus ja sisuskaluihin tutustumis videota. En tiedä käyttävätkö orginaali akkuja ja ohjainkortteja ja uusien modattujen monstereitten kanssa hieman ollut ongelmia. En kyllä hetkeekä usko, ettei herra olisi pyörää heti avannut ja narutuksia tarkastanut. Pitkälle tuolla yhdistelmällä mennään.
 6. Have been using this helmet too. Zero regrets.
 7. Sunnuntaina Pyhäjärven kierros klo.13 Lahdesjärven ABC:lta. Mukaan saa lähteä, jos Tampereella halukkaita. Sää varaus. Tuuli näyttäs lähempänä 8 - 10m/s ennusteessa.
 8. Soittokello piti hommata. Ajattelin kokeilla tätä. https://www.skatepro.fi/330-187.htm
 9. Kiitos vauhdikkaasta lenkistä @mrelwood. Pysyin joten kuten konkarien vauhdissa . Otetaanhan uudestaan.
 10. Minä se en ollut, mutta jotenkin harvinainen näky asfaltti viidakossa.
 11. Peili on vallan mainio tuohon rahaan. Peili pujotetaan käteen elastisella velcro narulla, jonka laitoin Nikolan kahvan pitimiksi ja peilin selkään velcroa. Voin suositella.
 12. Tänään sain kyseisen peilin. Pitääpä lähteä sitä kokeilemaan tänään. Eli Pyhäjärven kierros alkaa Lahdesjärven ABC:lta klo 14. Mukaan saa tulla jos innokkaita. Matkan pituus n.40km. Eilen Yksi ajaja opetettu onnistuneesti. 2x 3h session otti. Hienoa nähdä enemmän väkeä tääläkin alottelemassa harrastusta.
 13. Joudun myöskin siirtämään ensi viikkoon lastenhoitajan sairastuessa. Toivottavasti nilkka paranee nopsaan.
×
×
 • Create New...