Jump to content

FunkyWheeling

Full Members
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Excellent

About FunkyWheeling

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Finland
 • EUC
  KS-16S 840Wh

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En onneks kerenny pistään päälle pyörää. Nostin sangon päältä lattialle, kun kaadoin valumavesiä pois ja ihmettelin ku oli jumissa. Sit otin kaksin käsin kii ja tuuppasin lujemmin ni paukahti ja lähti pyöriin. Kävi kyllä mielessä kans et kuinka oiskaan käyny ku ois hypänny pedaaleille suoraan ja koittanu nojata eteenpäin. Ois varmaan voinu tulla nenäkosketus. Sadeajon jälkeen ei ole ongelmia ollukka, mut sillon varmaan ei niin helposti sinne napaan pääsekkä.
 2. Tänään nostin pyörän kuivauksesta eilisen lumiajon jälkeen. Rengas oli juuttunut paikoilleen. Hieman väkisin koitin lattialla rullata rengasta, joka kovan pamauksen saattelemana lähti kun lähtikin taas rullaamaan. Ilmeisesti laakerointi ei tykkää yhtään näistä keleistä.
 3. Elämäni ensimmäiset lumiajot suoritettu. Yllätti pito normi renkaalla, mutta tamppaantunu valkoinen lumi ja hiekotussepeli päällä auttoivat asiaa. Kotelon sisään pakkautuva lumi alkoi matkan loppuvaiheessa muodostamaan outoja ääniä ja etuledi tykkäsi välillä vilkutella. Varpaat jääty 30min aivan kalikoiksi, vaikka villasukat ja talvikengät käytössä. Ilmeisesti metallipedaalit hohkaavat sen verran kylmää, että vaikea pitää varpaat lämpösinä.
 4. No perkele! Niinpä onkin ku uusiks katoin. Tarvii varmaan optikolle mennä. Sittehän tolla pääsee vaikka puuhun paskalle. Tänään ajattelin kokeilla perusrenkaalla ilman nastoja miten onnistuu. Toisaalta ajelut omalla kohalla on vaan tätä akun ylläpitoajoo. Ei viitti makuuttaa koko talvee ajamatta. Kuulemma ei king song suosittelee välil käyttään.
 5. Epäilin kyllä vahvasti kyseisen renkaan jääpitoa alkuun, koska kosketus pintahan vähenee nappuloihin. Hienoa kuulla, että pelkoni oli aiheeton.
 6. Täälä on ollu jo jäätä ja lunta. Tänään tosiaan kaikki sulanu pois ku vettä sataa ku aisaa. En nyt ihan mainioiks kuitenkaan sadekelejä kutsuis mut makuasioita.
 7. Hieno juttu. Harmittaa itseä nämä kelit vielä, koska en ole lähtenyt talvihullutukseen vielä. Itselläkin ensi kesäksi isompi peli hakusessa. Toivotaan, että jäättömiä kelejä olisi vielä, niin lähdetään pikku miitille. Hienoa nähdä lisää yksipyöräolijöitä täällä Tampesterin suunnalla.
 8. Katselin Speedy Feetin sivuilla et uudempaan versioon olisi tulossa IP54 luokitus?
 9. Holy smokes! Tänään nähty aamusta Hervannassa toinen yksipyöräilijä. Kaveri rullaili 10 aikaan ostoskeskus Duon edestä. Yritin saada kaverin huomion, jotta oisin saanut pari sanaa vaihdettua ja vaikka vihdoin saada toisen lajiin hurahtaneen mukaan lenkille. Kaveri päästeli valkoisella KS-18 l/xl kuningas laululla ja skede kypärä päässä. Jos tuntomerkit osuu pistäppä tänne viestiä ni saadaan ryhmäajoja Tampereenkin suunnalle.
 10. Joo. Harmi sinänsä. Omaa leikkikenttää juurikin toi mesta. Nuoruuteni viettäny noilla kaduilla. Sää oli kyl hieman kyseenalainen. Varsinkin lehdet kasoina mutkissa tuotti sykkeen nousua.
 11. Nyt hervannan keskustassa pyörimäs heilun hetken tässä.
 12. Voi pylly. Vasta huomasin tämän. Asustan aivan vieressä ja olisi mukava meetata. Puolilta päivin näytti satavan sen verran et siirrän oman hervanta lenkin myöhäsemmäksi iltapäivään. Klo15 näyttää jo hyvältä.
 13. How about Triple Eight Racer Downhill helmet? Any thoughts about that? Little cheaper than TSG model. https://www.amazon.com/Triple-Downhill-Racer-Helmet-X-Large/dp/B007CM8QXW/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8
 14. Nostaa siihen isompaan vedettävään kauppakoriin tai kärryyn. Ei ainaka pöllitä ku käyt kaupassa. Vitsi ku sillä sais tehä viä ostokset. Kävis mielellään isommissa marketeissa kruisailee . Isi haki kaupasta maitoo meni 2h. Mten 3 on senverran hauska laite et ois kiva omistaa.
×
×
 • Create New...