Jump to content

Jake

Full Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

1 Follower

About Jake

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Finland
 • EUC
  KS18XL

Recent Profile Visitors

113 profile views
 1. Itse askartelin tällaset 18xl:ään voin sanoa että jarruttelu on näillä todella rentoa. Mulla on stl tiedostot näistä ja 3d tulostin jos jotain alkaa kiinnostamaan.
 2. Toi oli jotain 3M:n harmaata 1mm paksuista 2-puoleista teippiä. Mutta paksumpi olisi parempaa, koska pohjan kaarevuudessa on laitteen suhteen hieman heittoa niin pysyisi varmemmin kiinni. Laitoin Teipit osittain kaksinkerroin. Vois toki laittaa myös epoksilla mutta olis varmaan vähän työläs irrottaa jos esim kaatuessa menee säpäleiks. Ennen teippaamista putsasin molemmat pinnat isopropyylialkoholilla.
 3. Nyt on mukava ajella. Vihdoinki sain valmiiks. Voin sanoa että menee aivan ongelmitta jyrkätkin mäet molempiin suuntiin. Eikä töyssyissä hakkaa jalkoihin.
 4. Jos löydät jostain valmiin 3d mallin niin voin printata hintaan materiaalikulut Plus hiukan vaivanpalkkaa. Riippuen osien määrästä. Sanotaanko Vaikka 15-40€ Mun tulostin ei mikään mahottoman suuri ole. En tarkkoja mittoja muista mutta jotain ~23x20x24cm
 5. No olihan se pakko mennä kokeilemaan ja ajaa pyörällä väärinpäin. Noi tuntuu paremmilta takana ja asettuu lähes täydelliseen kohtaan itsellä. Jarrutusteho varmaan tuplaantu. 😅 Voi olla että mallinnan eteen vielä hieman kauemmas uudet!
 6. Keravalta sais. Voin myydä myös 3d mallinnoksen stl tiedostomuodossa josta on helppo käydä printtauttamassa.
 7. Tuo sama malli käy myös taakse kun ristikkäin laittaa. 3d mallit on peilikuvat toisistaan. voishan sitä kokeilla tulostaa myös taakse tuollaiset. Vois jyrkät alamäet olla mukavempia.
 8. Tuli tollasetkin tulosteltu ajankuluksi ihan testimielessä. Jos joku on kiinnostunu ni voin printata sopivaa korvausta vastaan. Toimii kakspuoleisella asennusteipillä erinomaisesti eikä itse pyörää tarvii millään tavalla ruuvata. Saa myös siististi irti! Käy KS18L/XL Tuo erittäin paljon paremman tuntuman ylämäkeen!
 9. Tuli suomeen asti vantaalle GLS:llä ja lähipostiin toi posti. Ja tuli tosiaan Euroopasta. Olisko alankomaista tullu. Tuntuu et pyörästä ei tehoa saa loppumaan 😆
 10. Tiistaina tuli uudenpränikkä ks18xl lähipostiin. Eli alle 5 arkipäivää meni siitä kun aliexpress oli hyväksynyt maksun. Myyjä oli siis intelligent walking store. Ainut miinus tulee siitä kun isot pedaalit ja toinen laturi tulee nyt vähän jälkijunassa. Eli olivat unohtaneet ne pakkauksesta. Nyt kahtena iltana kertynyt jo 123 kilometriä. Voin vain suositella kyseistä mallia. Todella vakaan tuntuinen pyörä varsinkin hieman pehmeemmällä rengaspaineella. Mukana tuli myös sadesuoja ja kaksi 30A varasulaketta. 👌🏼
 11. Hei millasia suojavarusteita ootte käyttäny. Onko fullface kypärää ja millaset ajolasit entä polvi/kyynärsuojaa? Oisko Leatt dbx 3.0 enduro hyvä malli. Siinä ois näppärä irrotettava leukasuoja ja menis varmaan normaalissa polkupyöräilyssä myös hyvin. Kertokaahan kokemuksia alottelijalle ni ei tuu ostettua turhaan vääränlaisia varusteita. Varmaan kuitenki vähintään polvisuojat ja kypärä?
 12. Nyt on elämäni ensimmäinen sähköyksipyöräinen tilattu. Toivotaan että saapuu perille nopeasti vielä kun kesää on jäljellä. Tilasin ks-18xl:n isoilla pedaaleilla ja kahella laturilla ja loppusummaksi jäi 1609€. Saa nähdä onko liian tykki näin ekaks vehkeeks luulen että ei koska ainahan se on parempi mitä enemmän tehoa jotta ei väännöt lopu kesken ja heitä naamalleen. Ja tarkotus oli että pääsis semmosen 23km per suunta edestakasin ilman että tarvii laturia kantaa mukana. Sain muutaman kympin hinnasta pois neuvottelemalla
 13. Onko kellään kokemusta intelligent walking storesta? Myyjänä Wang Ye. Uskaltaakohan paypalilla maksamalla tilata ks18xl mallin? Mitä ootte mieltä? Saisin alle 1600€ hintaan kahella laturilla ja isoilla pedaaleilla. Ja miten toi paypalin puolesta menee jos ei tilausta ala kuulumaan onko siinä mahdollisuutta saada rahoja takasin ja minkä ajan sisällä?
 14. Mä pääsin ninebot es1:llä 23km yhtäjaksoisesti, 187Wh akulla. (Valmistaja ilmoittaa maksimiksi 25km. Mitattu reilusti kevyemmällä kuormalla) Toki autoin ylämäissä jalalla ja N. 1/4 matkasta oli hiekkateitä. Jäi ”4%” akkua jäljelle. Joku vois kehitellä niin hyvän mittaus-standardin tuohon maksimi matkan mittaukseen, että kaikki rupeis käyttämään sitä. Tai joku nopee html koodi johon syötettäis lähtöarvot (pituus, paino, ajotyyli, ilmanpaine, ilmankosteus yms...) ja kone raksuttais ulos realistisen arvion maksimikilometreistä. 😆
×
×
 • Create New...