Jump to content

Michael D

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Michael D

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Sweden
 1. Någon som vet varför jag inte får något pip-alarm på "first level" och "second level" alarm på min KS18XL? På third level får jag meddelandet "decelerate decelerate" fast att det i infon står att det ska vara fyra snabba pip.
 2. Det finns idag elsparkcyklar som klarar 75 km/h och kostar mindre än en bra elcykel. Min elcyklande fru blev omkörd av en 10 årig kille på en elsparkcykel i minst 40 km/h. Marknaden med billiga snabba elfordon kommer explodera tills allt blir förbjudet och polisen kommer har speciellt focus på allt som inte är elcyklar.
 3. Nu är snart det roliga slut. Transportstyrelsen vill förbjuda elsparkcyklar. https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/wPx7yo/efter-dodsolyckan-forbjud-elsparkcyklar
 4. Danmark förbjuder enhjulingar fån och med 3/5 2019.
 5. Funderar på samma och även deras shorts i samma modell. Rätt så ok? På gränsen till för stor eller för liten? Låg du precis på övre eller undre L-gränsen enligt deras mått? Vad har du för storlek i normalfall på tröjor och jackor?
 6. Helt novis, har aldrig kört. Är fortfarande i "hitta balansen"-stadiet.
 7. Nej gjorde inte det. Köpte från EWheels i Norge. Känns tryggt att ha någon att vända sig till om något strular. Kom efter 3 dagar!
 8. Min Kingsong App går inte att starta., får meddelandet "Kingsong har stoppats" så fort jag försöker öppna den. Fungerade i en dag så jag lyckades låsa upp min nya 18XL. Har avinstallerat, startat om men inget hjälper. Någon som har erfarenhet av detta? Försökte låsa upp speed limit men min app har (hade) inte de menyval som beskrivs på nätet. Någon ny ägare till Kingsong som har något bra förslag? Använder Android.
 9. Är det stor skillnad, om någon, på Kingsongs enhjulingar som säljs i Kina och de som säljs i t.ex i Europa? Kingsong säger själva att "... huge differences upon: design, prices, functions, features, after-sale service etc". Eller är det bara för att Kingsong vill ta mer betalt än vad man kan göra i Kina? Någon som har beställt Kingsong från t.ex Aliexpress och har någon erfarenhet?
 10. Vill bara dubbelkolla. Förutom momsen på 25% så tillkom tull? Har sökt på nätet och kommit fram till ca 1000 kr i tull. Så ett listpris på 20k hamnar till sist på ca 21K. Kan det stämma?
 11. Via Aliexpress va? PostNord tar numera ut 25% till tull och moms så det blir drygt 20k. E-Wheels i Norge tar 19900 SEK.
 12. Det var utan norsk moms då, så inte 25% på listpriset?
 13. Service och underhåll oroar mig mest inför mitt köp av en EUC. Någon som känner till någon elektrisk verkstad som tar emot EUC i Sverige, gärna södra? Har någon erfarenhet av 1radwerkstatt och då speciellt service och reparationer efter köp? Verkar seriöst.
×
×
 • Create New...