Jump to content

MadInMad

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About MadInMad

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Location
  Sweden

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. OK alla Skåningar, andra Sydsvenskar, Danskar med flera. Lördag 6 April blir det en Groupride med start från Center Syds (stort Köpcentrum www.centersyd.se) parkering, samling utanför Burger King kl 11:30. Vi hoppas på fint väder och planerad tur är blandat asfalt och grusvägar, Löddeköpinge - > Barsebäck - > Barsebäcks hamn -> Vikhög -> Löddeköpinge.
 2. Allt som går över 20 km/h är ändå olagligt, så känns väl som skit samma om den är "godkänd i EU" eller inte? Hur som helst är en Z10 nog ett bra val. Det finns flera butiker i Tyskland och Belgien (dvs inom hyfsat räckhåll) som har bra garantier.
 3. @SekraDet var ju skönt att det fanns enkel lösning Lycka till med försäljningen.
 4. I en annan tråd skrev du att du hade problem med misstänkt ljud från ena pedalen, kom du till rätta med det? eller är det kanske därför du vill sälja? Själv skulle jag aldrig sälja min MSX, kan inte tänka mig ett bättre hjul, utan trivs bättre ju mer jag kör det! (har ju dock inte provat t.ex. Z10.)
 5. Take a look here: https://www.electricwheels.co.za/compare/ , not 100% updated or complete, but a good start.
 6. Min tiltback är satt till 48 km/h, vågar inte stänga av den helt då jag fortfarande inte är van vi de hastigheterna, och fortfarande har jag lite svårt för att känna av verklig fart. Innan jag kalibrerade hade min MSX relativt kraftig lutning framåt, mätte dock aldrig vinkeln. När jag kalibrerade satte jag den så horisontellt som möjligt, och efter det har jag alltså inga problem att nå farter på uppåt 48-50 km/h, alltså där jag verkligen känner av tiltback. Men och andra sidan är det relativt läskigt med sådana hastigheter, jag känner mig mycket mer bekväm mellan 35-40 km/h, och då blir inte heller fartvinden så kall.
 7. Jag hade precis samma problem med min MSX som du i början, kom upp i 40 km/h lyckades med ansträngning nå 43 km/h. Sedan kalibrerade jag lutningen, och vips 48 km/h nästa gång jag körde, men sedan fegar jag ur, jag vågar i alla fall inte stänga av sista tiltbacken helt.
×
×
 • Create New...