EU GUY

Oscillation and cut out problem with Gotway MSuper V3, ACM, maybe Monster shipped from May 2017 onwards

465 posts in this topic

Holy moly?! A complete batch?

thats new Gotway record....heard of this some hours before..some cases here, some on FB.

 

Any Idea WHAT is wrong on this wheels? complete board, fake batteries? Any clue?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, luske84 said:

I think this is a controller issue we have 3 wheels of the 1705 batch and all 3 have the same issue : wheel oscillation followed by cut off after a you hit a little bump 

Thanx, ....and sorry for dumb requests: What you mean by "wheel oscillation "???

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

@Haakon hoelseter 

i would guess your's is from this batch?

See:

@EU GUY Your blue new V3s...is it from the same batchnumber?

Edited by KingSong69
2

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, KingSong69 said:

@Haakon hoelseter 

i would guess your's is from this batch?

See:

@EU GUY Your blue new V3s...is it from the same batchnumber?

yes. i ordered 2 of them in this custom color. the twins. my friend got one and that failed him so im gonna use my acm for now until this is fixed. please. fila a complaint to gotway if possible

-1

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, KingSong69 said:

@Haakon hoelseter 

i would guess your's is from this batch?

See:

 

This is exactly what happened to me when i think about it. i also hit i little bump before it cut out. Do you know how to check what batch my wheel is from? does it stand on the package?

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

1 minute ago, Haakon hoelseter said:

This is exactly what happened to me when i think about it. i also hit i little bump before it cut out. Do you know how to check what batch my wheel is from? does it stand on the package?

first 4 letters of the motorcode. 

 

Edited by EU GUY
2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

8 minutes ago, EU GUY said:

first 4 letts of the motorcode. 

 

Mine første tall er 1703.  Liker youtube kanalen din forresten :)

Edited by Haakon hoelseter
3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

28 minutes ago, KingSong69 said:

@Haakon hoelseter 

i would guess your's is from this batch?

See:

@EU GUY Your blue new V3s...is it from the same batchnumber?

There is also the number furthest down 1705. Is this the right batch? 

14972200326121204110517.jpg

Edited by Haakon hoelseter
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

@EU GUY

Gotway FB group also mentioned the numbers 1703/1704......

Perhaps not just one Batch/day/Whatever they create their Motor Codes from!

 

At first: I hope nobody got real bad and/or staying injuries from this! Thats most important!

At second i really hope this strikes back to Gotway, so that they have to get their shit together and implement some REAL qualitycontrol!

2

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, KingSong69 said:

Thanx, ....and sorry for dumb requests: What you mean by "wheel oscillation "???

Quickly rockin/vibrating back and forward at the rate off a pneumatic drill and eventualy cutting off

3

Share this post


Link to post
Share on other sites

I assume the 5 reported cases also includes me, but my motorcode is 170306301 while my serialization number is 170424014.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

If everyone who experienced problems could send me their motor codes. Gotway just contacted me. 

1703 - 1704 - 1705 is what people have experienced problems on so far. 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the wheel in front of me at work but no box. Is it possible to extract the motor code from, say, Wheellog or bluetooth? I do not know what I'm looking for.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is seems to be on the rim itself too..  But I cannot confirm as I don't have one myself!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

QJ161022115

So I'm in the clear in regards to THIS batch? I wonder what other problems I have with connections and whatnot...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now